Horoscop săptămânal: 20-26 septembrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 20-26 septembrie 2021

Interesele tale în această perioadă sunt doar cele de ordin familial. Deși îți este destul de dificil să te adaptezi situației prin care treci la birou, consideri că faci față cu brio provocărilor. De asemenea, ai ajutor și susținere și din partea celei mai bune prietene. Acest lucru contează enorm pentru tine.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 20-26 septembrie 2021

În ceea ce privește cariera, încă aștepți momentul potrivit pentru a-ți evidenția abilitățile. Această pierdere de timp te poate face să pierzi oportunități importante de dezvoltare. Evenimentele de care ai parte nu sunt sub controlul tău și mai mult decât atât, acestea ajung să îți dezechilibreze întreaga armonie.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 20-26 septembrie 2021

Anumite persoane din viața ta nu sunt de acord cu implementările pe care dorești și încerci să le faci, însă aleg să fie rezervate. Îți cunosc și respectă nevoia de independență. Dacă la birou nu ești mulțumită cu funcția pe care o ocupi, caută noi oportunități de avansare. Este important să fii mai determinată.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 20-26 septembrie 2021

Alegi să vorbești mereu pentru sine și acorzi mult prea puțină atenție celor din jur. Acest comportament egocentric va ieși în evidență mai ales în acele relații în cadrul cărora te simți puternică. Deși provocările profesionale apar cu recurență în viața ta, știi că în această perioadă ai nevoie doar de liniște.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 20-26 septembrie 2021

Astrele te ghidează la nivel energetic pe parcursul întregii săptămâni. Atunci când organismul îți va atrage atenția asupra stării emoționale, este important să îl asculți. Pentru a face bine celor din jur, este important să fii și tu bine cu tine. Unele relații din viața ta se vor eroda cu fiecare alegere greșită pe care o vei face.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 20-26 septembrie 2021

Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce presupui a fi adevărat, te transpui în ipostaze stânjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane. Poate, de fapt, este nevoie să ai mai multă grijă la modul în care alegi să transmiți ceea ce te interesează.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 20-26 septembrie 2021

Niciodată nu ai refuzat să vorbești despre emoțiile care te încearcă în anumite contexte. Indiferent de consecințele acestei deschideri, ai rămas la fel de "volatilă" din acest punct de vedere. Se pare că în această perioadă tulbure pentru tine la nivel profesional, la nivel energetic Venus îți controlează întreaga viață.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 20-26 septembrie 2021

Fără să îți dorești în mod clar acest lucru, te vei surprinde vorbind destul de des despre propriile sentimente. Ai nevoie ca cei din jur să își dea seama cât de intense sunt bătăliile pe care le duci cu propriul sine. Dacă îți dorești să ai parte de un altfel de start în ceea ce privește cariera, este important ca de data asta să îți creionezi cu atenție obiectivele.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 20-26 septembrie 2021

La începutul săptămânii vei avea multe momente pline de inspirație care îți vor oferi șansa de a aduce schimbări semnificative în viața ta. Mai mult decât atât, faptul că ești deschisă și comunicativă, te va ajuta să atragi de partea ta acele persoane care pot face diferența în ceea ce privește parcursul tău profesional.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 20-26 septembrie 2021

Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă cei din jur nu îți înțeleg alegerile, eviți să te mai justifici. Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea confortului tău psihic și emoțional. 

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 20-26 septembrie 2021

Ai nevoie de afecțiune și înțelegere pentru a avea succes în "restructurarea" echilibrului psihic zdruncinat de haosul în care trăiești zi de zi. Din păcate, compania anumitor persoane are de fapt o influență negativă asupra dispoziției tale. Este de preferat să stai departe de orice fel de intrigi.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 20-26 septembrie 2021

Jupiter pare să aibă o mișcare tranzitorie în semnul tău zodiacal. Maniera în care alegi să faci lucrurile va fi definitorie pentru starea ta de spirit. Te lași absorbită de promisiunile anumitor persoane și de cele mai multe ori vei fi descumpănită. Se pare că și tu încerci să promovezi o imagine de sine care nu este validă.
Articole astro