Horoscop săptămânal: 17-23 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 ianuarie 2022

Te lași influențată prea mult de propriile emoții. De multe ori încerci să promovezi o imagine care nu te caracterizează și asta îți îngreunează comunicarea cu cei din jur. În viața de familie tu ești mereu cea care se victimizează și renunță la propriile visuri. Cu siguranță, aceasta nu este o dinamică benefică pentru confortul tău psihic.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 ianuarie 2022

Chiar dacă zilele acestei săptămâni vor fi destul de aglomerate, reușitele de care vei avea parte îți vor induce vitalitatea de care ai nevoie. Cu siguranță nu îți lipsește energia psihică. La birou ai parte de provocări care te ajută să te dezvolți din punct de vedere profesional și, de fapt, asta este ceea ce contează.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 ianuarie 2022

Dinamica din viața de familie se va schimba destul de mult pe parcursul acestei săptămâni. Va fi nevoie de multă prezență de spirit și de flexibilitate pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. Resimți nopțile nedormite din ultima perioadă. Trebuie să ieși mai mult din zona de confort pentru a reuși să prioritizezi altfel lucrurile.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 ianuarie 2022

Este în beneficiul tău să faci ceea ce îți dictează inima, dar trebuie să știi că aceasta nu deține adevărul suprem. Un pic mai multă rațiune poate face diferența în situațiile la limită. Vei fi mult mai atrasă de tot ceea ce înseamnă compromis emoțional, dacă acesta aduce în viața ta echilibrul de care ai nevoie.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 ianuarie 2022

Evenimentele care te aproprie de cei dragi te fac să îți setezi și noi priorități. Ideile tale neconvenționale sunt puse în practică de persoane în care ai încredere deplină. Reușite profesionale se întrevăd la orizont. Finele săptămânii te aduce în contact cu frânturi din trecutul tău. Rămâi deschisă față de această oportunitate de a fi în contact cu sine!

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 ianuarie 2022

Te ții departe de orice fel de intrigi. Înainte de a face schimbări semnificative în ceea ce privește dinamica propriei vieți, trebuie să analizezi implicațiile pe care acestea le presupun. Reușești să investești mai mult timp pentru obiectivele personale. Această reușită te "dezmorțește" din punct de vedere emoțional.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 17-23 ianuarie 2022

În această perioadă, în plan social nu investeşti prea multă energie. Ai nevoie să ajungi la o stare de armonie în raport cu propria persoană pentru a putea să te dedici altora. Ai stabilite foarte clar prioritățile astfel încât nu există loc de compromisuri. Chiar dacă viața profesională este destul de antrenantă, este ceea ce ai tu nevoie.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 ianuarie 2022

Te concentrezi destul de mult pe a face ceea îți induce o stare de bine pentru a evita gândurile negative pe care le ai. Pentru a te asigura că ceea ce gândești este real, este indicat să vorbești deschis despre ceea ce simți. Nu te lăsa condusă de prejudecăți! La birou este posibil să te afli la mijloc în ceea ce privește un conflict între colegi.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 ianuarie 2022

Confuzia pe care o resimți în relațiile de prietenie sau în cele profesionale devine tot mai intensă. Mai mult decât atât, îți dai seama cât de dureros este să te confrunți cu judecata venită din partea celor dragi. Indiferent de ceea ce simți, este important să ai alături de tine o persoană de încredere care să te susțină așa cum ai nevoie.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 ianuarie 2022

Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți "eșalonezi" energia psihică de care dispui. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Te simți încă "legată" emoțional de anumite persoane și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 ianuarie 2022

În zilele următoare vei simți că îți recapeți vitalitatea. Vestea bună este că tranziția în care te afli este una de scurtă durată și nimic nu te poate împiedica să iei decizii cu un impact definitoriu. Ideile spontane îți definesc personalitatea. Proiectele personale pe care le desfășori te vor forța să îți depășești anumite limite.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 ianuarie 2022

Relația personală îți oferă cadrul de care ai nevoie pentru a face lucruri deosebite pentru propria persoană. Pentru tine o astfel de dinamică poate descrie "fericirea în doi". Te simți confortabil cu rutina pe care o trăiești zi de zi, dar asta nu înseamnă că nu îți dorești mai mult de la propria persoană sau de la cei din jur.
Articole astro