Horoscop săptămânal: 16-22 mai 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 16-22 mai 2022

Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. Încearcă să eviți competițiile de orice fel. Firea sensibilă este posibil să nu te ajute pentru a ieși câștigătoare. În această săptămână ai nevoie doar de armonie și de odihnă. Învață să îți concentrezi atenția doar pe lucrurile importante pentru tine.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 16-22 mai 2022

Ești atrasă de tot ceea ce este complex și dificil de îndeplinit. Deși eviți cât poți de mult asta, ajungi repede la senzația de rutină. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți. Comunicarea deschisă și sinceră poate ajuta în acest sens. Deși această săptămână vine cu multe proiecte frumoase, simți că totuși carierei tale îi lipsește ceva.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 16-22 mai 2022

Acțiunile anumitor persoane încă îți mai atrag atenția. Deși încerci să faci lucrurile într-o manieră cât mai constructivă, impasurile peste care dai te dezechilibrează. Este important să fii precaută atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur. Nimic nu este gratuit în această lume, nici măcar lucrurile despre care considerăm că ni se cuvin.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 16-22 mai 2022

Viața amoroasă rămâne singurul loc unde tu ești cea care dirijează cursul evenimentelor. Săptămâna aceasta ai șansa de a obține împrumutul dorit sau de a rambursa în totalitate o sumă de bani. Acest lucru te va ajuta să scapi de o mare parte din stresul financiar. Perseverența de care dai dovadă în plan profesional dă rezultatele scontate.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 16-22 mai 2022

Chiar dacă momentele pe care le trăieşti în plan personal nu mai sunt atât de intense ca altădată, alegi totuşi să rămâi o fire pozitivă şi optimistă. Este adevărat că tu ești prea mult condiționată de starea de spirit a celor din jur. Resimți acest adevăr ca fiind din ce în ce mai greu de susținut deoarece ai ajuns la o stare de oboseală psihică critică.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 16-22 mai 2022

Astrele conlucrează alături de tine în tot ceea ce întreprinzi. Deşi nu reuseşti să îţi dai seama de tot ceea ce trăieşti în momentul de faţă, o întâmplare care va avea loc spre finele săptămânii te va ajuta să iei o decizie în favoarea binelui tău emoţional. Tânjești după o anumită persoană, dar nu ai curaj să vorbești deschis despre ceea ce simți.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 16-22 mai 2022

Cariera nu mai este de mult timp o prioritate pentru tine. Ești o fire familistă şi îţi doreşti să investeşti mai mult în plan personal. Planurile pe care le ai în acest sector al vieții tale au nevoie de dedicarea și timpul tău pentru a ajunge să prindă contur. Te simți sprijinită cu adevărat de persoanele care contează pentru tine, iar asta este esențial.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 16-22 mai 2022

Ești dependentă de adrenalină. Tot ceea ce faci are ca factor decisiv ponderea de senzații intense pe care le resimți. Niciodată lucrurile nu au fost mai clare pentru tine în ceea ce privește dinamica din cuplu. Te simți încurajată de anumite evenimente care au loc în viața ta să te dedici mai mult partenerului și astfel comunicarea dintre voi se va îmbunătăți considerabil.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 16-22 mai 2022

A te "dezlega" de anumite promisiuni te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară. A recunoaște că nu ești capabilă de anumite lucruri nu reprezintă slăbiciune sau vulnerabilitate, ci asumare și încredere în sine. În plan profesional cu siguranță ești capabilă de reușite extraordinare.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 16-22 mai 2022

Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care te împlinesc. Reușitele din plan profesional îți "hrănesc" dorința de a te autodepăși. Ai o viziune clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 16-22 mai 2022

Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții rapide. A fi atentă la ce se întâmplă în interiorul tău atunci când te afli în compania anumitor persoane vorbește de fapt despre o stare de spirit ancorată și autentică.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 16-22 mai 2022

Oriunde te uiți în jur se vorbește doar despre ceea ce înseamnă o alimentație sănătoasă, un echilibru interior, psihic și fizic. Totul ar fi mult mai simplu dacă doar am acționa în acest sens, fără a ne promova cu agresivitate opiniile. De asemenea, este important să conștientizăm că alegerile pe care le facem sunt despre noi și nu trebuie să aibă legătură cu lumea exterioară.
Articole astro