Horoscop săptămânal: 16-22 august 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 16-22 august 2021

Relația pe care o ai devine din ce în ce mai încordată. Ai senzația că nu mai comunici la fel de bine cu partenerul, iar din punctul tău de vedere, aceasta este principala voastră problemă. Chiar dacă vei încerca să inițiezi discuții lămuritoare în acest sens, totul se va solda cu și mai multă distanțare. Respectul reciproc își pierde și el din intensitate și ajungeți chiar și să vă răniți.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 16-22 august 2021

Nu ai fost niciodată printre primii, indiferent de context. Tot trecutul tău caracterizat de eșecuri și deziluzii au alimentat neîncrederea în sine. Acest lucru începe să se schimbe totuși. Acum te poți baza pe oameni dragi care îți oferă toată susținerea și încrederea de care ai nevoie. Întrebările retorice în legătură cu cine ești tu de fapt și-au pierdut din intensitate.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 16-22 august 2021

Dai întotdeauna de înțeles celor din jur că tu deții controlul asupra propriei vieți, chiar dacă pe interior simți că te "prăbușești". Nu te simți pregătită să faci față încă unui eșec din punct de vedere profesional. Anxietatea va pune stăpânire pe tine în zilele care urmează. Deși cei din jur simt că se întâmplă ceva cu tine, vei nega vehement această posibilitate.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 16-22 august 2021

Ai puține puncte comune cu colegii de birou, iar acest lucru face ca atmosfera în care vă desfășurați activitatea să fie mai mult decât tensionată. Lupți mereu pentru putere și te lași acaparată de ceea ce îți aduce această luptă atunci când câștigi. Indiferent de ceea ce tu simți, este posibil ca cei din jur să se simtă amenințați de statutul tău.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 16-22 august 2021

Ești mult prea vulcanică. Sunt multe situații când un astfel de comportament este contraindicat. Dar cum tu nu crezi în reguli, nici măcar în cele care urmăresc respectul celui de lângă tine, ajungi mereu să iști conflicte inutile. Cuvintele pot deveni inamicul tău, mai ales în acele situații în care ți-ai dori ca punctul tău de vedere să fie validat de anumite persoane.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 16-22 august 2021

Încă îți este teamă de propriile vulnerabilități. Crezi despre tine că îndepărtarea de anumite persoane îți va aduce confort, dar le duci dorul în fiecare zi. Orice acțiune pe care o faci vorbește de fapt despre melancolia pe care o porți cu tine. Atunci când ceea ce faci se opune adevăratelor sentimente, trebuie să fii precaută cu privire la alegerile pe care urmează să le faci.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 16-22 august 2021

Vibrația energetică pe care o resimți pe parcursul acestei săptămâni te ajută să îți duci la îndeplinire toate obiectivele. La birou, în această săptămână agitată, reușești totuși să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect important pentru cariera ta. Succesul este de partea ta atât timp cât rămâi persoana consecventă dintotdeauna.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 16-22 august 2021

Lucrurile capătă un nou sens pentru tine datorită reușitelor de care ai parte. Te simți revigorată din punct de vedere psihic. Îți place să ai un program încărcat. Liberul arbitru te face să trăiești o mare anxietate. Tu ai nevoie de structură pentru a face ca lucrurile să funcționeze. Atunci când cei "puternici" sunt de partea ta, simți că poți să îți îndeplinești visurile.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 16-22 august 2021

Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Pe parcursul următoarelor zile îți va fi mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat știu acest lucru despre tine. Oricum ar fi, este binevenit ca uneori să analizezi mai bine opțiunile pe care le ai.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 16-22 august 2021

Ești foarte sigură pe acțiunile tale. Sunt mulți cei care se simt amenințați de persoana ta, mai ales atunci când totul este la limită. Din păcate, proiectezi toate trăirile pe care le ai. Cei care sunt receptivi la acest proces psihologic se simt sufocați în preajma ta. La birou faci lucrurile mecanic. Îți lipsește cu desăvârșire motivația.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 16-22 august 2021

Venus pulsează destul de mult în casa sănătății. Aceasta va fi prioritatea ta în perioada care urmează. Atunci când este nevoie să aduci schimbări radicale propriei vieți, este nevoie de determinare și consecvență. Nimic nu este ușor de atins. Trebuie să ai mereu în minte o mantră puternică ce să te ajute să treci de obstacolele minții.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 16-22 august 2021

Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens. Acum privești mai mult spre sine. Reușești să te detașezi emoțional de tot ceea ce ea a reprezentat pentru tine. Această eliberare emoțională îți oferă șansa să te privești cu alți ochi. Meriți să trăiești în concordanță cu propriul univers interior!
Articole astro