Horoscop săptămânal: 12-18 septembrie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 12-18 septembrie 2022

Chiar dacă de multe ori nu îți dai seama de această dinamică, simți nevoia să deții controlul în cadrul relației personale. Acest aspect ți se reproșează mereu. A nu fi mereu la cunoștință cu ceea ce se întâmplă în jurul tău îți creează o stare de anxietate. Cu siguranță în spatele acestei emoții se află un blocaj profund.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 12-18 septembrie 2022

Relația personală este prima ta prioritate din perioada aceasta. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi și evaluezi o serie din valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre propria persoană. Mulți sunt cei care se bazează pe tine la birou. Deși acest aspect te încântă, în același timp te și epuizează psihic.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 12-18 septembrie 2022

Atunci când vine vorba de comunicare, ești mult prea categorică sau inflexibilă, mai ales în context personal. Nici în această săptămână nu vei reuși să îți concentrezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega te fac să uiți de propriile nevoi. Ai grijă la tendința de a face compromisuri în defavoarea propriei persoane!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 12-18 septembrie 2022

Lucrurile vor intra pe un făgaș normal odată ce vei prelua controlul. Familia va fi susținătorul tău principal, indiferent de ceea ce urmează să trăiești. Chiar dacă îți este dificil să preconizezi asta, viața ta va avea un nou sens odată cu luarea anumitor decizii. Încearcă întotdeauna să vezi dincolo de orice aparență. Sensul este "ascuns", de cele mai multe ori.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 12-18 septembrie 2022

Cele două planete implicate în viața ta financiară, Jupiter și Venus, sunt într-o intensă mișcare retrogradă. Prosperitatea la acest nivel apare, însă, sub moduri extrem de complicate: oamenii semnează contracte și apoi renunță la ele, plățile vin mai târziu decât ai prevăzut, iar totul în jurul tău pare să aibă implicații financiare.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 12-18 septembrie 2022

Niciodată nu ai fost mai înverșunată decât în prezent în raport cu anumite persoane din viața ta. Cu toate astea, ești blocată în acțiuni. Nu poți să faci exact ceea ce simți pentru că îți este frică că vei fi judecată. Atunci când obiectivele din plan profesional par a fi tot mai dificile, te încrezi în echipa din care faci parte.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 12-18 septembrie 2022

Încrederea pe care o ai în sine este cea care te ghidează în tot ceea ce faci. Starea de oboseală nu te va părăsi nici pe parcursul acestei săptămâni, dar vei reuși să te redresezi ori de câte ori va fi nevoie să faci lucruri care nu suportă amânare. A scrie este pentru tine cea mai potrivită terapie și profiți de acest privilegiu.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 12-18 septembrie 2022

Te complaci într-o stare de spirit apatică. Neîmplinirea pe care o resimți se adâncește cu fiecare zi care trece. Atunci când vine vorba de relații, crezi din ce în ce mai mult în autenticitate. Chiar dacă viața profesională este singura sursă de împlinire în această perioadă, ai încredere că lucrurile nu vor rămâne sub această dinamică.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 12-18 septembrie 2022

Astrele vor crea destul de multă agitație la nivel energetic. Îndoielile pe care le ai cu privire la anumite relații este posibil să fie destul de accentuate și pe parcursul acestei săptămâni. Dacă va fi nevoie să iei decizii radicale, este de preferat să îți acorzi timpul de care ai nevoie în acest sens.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 12-18 septembrie 2022

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Argumentează-ți comportamentul! O astfel de atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Relațiile importante pentru tine se vor bucura de dedicarea ta în perioada care urmează, dar nu vei mai renunța la propriul confort pentru a satisface nevoile altora.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 12-18 septembrie 2022

La începutul acestei săptămâni au loc multe schimbări bruște de situație, iar energia negativă pe care o resimți îți adâncește starea de apatie. Chiar dacă unele neajunsuri emoționale sunt încă prezente, alături de partener reușești să devii o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Orice proces decizional este o adevărată corvoadă pentru tine.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 12-18 septembrie 2022

Ești în continuare destul de credulă în raport cu propria viață. Faci alegeri greșite și, din păcate, unele dintre ele au repercursiuni pe termen foarte lung. Ajungi să faci lucruri influențată fiind de cei din jur, chiar dacă tu nu îți dorești să mergi pe direcția aia. Tu oare unde te afli în raport cu propria viață? Ești doar un spectator?
Articole astro