Horoscop săptămânal: 12-18 iulie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 12-18 iulie 2021

La începutul săptămânii au loc multe schimbări bruște de situație, iar energia negativă pe care o resimți îți adâncește starea de apatie. Lucrurile din jurul tău pare că au ritm amețitor. Te lași "înșelată" de aparențe. Universul tău interior și propriile emoții sunt duale și nu te mai poți încredere nici măcar în propria persoană.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 12-18 iulie 2021

Din păcate, insiști pe unele chestii care știi că nu vor fi niciodată așa cum îți dorești. A te "dezlega" de anumite promisiuni te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară. Nimic din ceea ce faci sau simți nu este în van. Trebuie să te încrezi mai mult în propria intuiție. În plan profesional cu siguranță ești capabilă de reușite extraordinare.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 12-18 iulie 2021

Îți este greu să accepți că te minți singură. Încă nu reușești să înțelegi că în familie au loc conflicte pe care nu vei reuși niciodată să le suprimi. Simți că îți consumi mare parte din energie pentru a putea face față sentimentelor confuze pe care ți le induc anumite evenimente din plan social. Este important să reușești să vezi totul cu mai mult calm și detașare.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 12-18 iulie 2021

Statutul tău profesional te ajută să primești aprobarea celorlalți în cazul mai mulor proiecte pe care le coordonezi. Chiar dacă sunt mulți cei care respectă la tine doar acest statut, pe tine te interesează doar rezoluția. Niciodată nu alegi să îți explici acțiunile, mai ales în fața unor persoane pe care nu le consideri demne de acest lucru.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 12-18 iulie 2021

Lasă orgoliul deoparte atunci cand vine vorba de cel de lângă tine! Atunci când este vorba de lucruri importante, acțiunile tale sunt duplicitare și fără sens. Te simți ancorată într-o serie de prejudecăți pe care nu reușești să le neutralizezi. Astrele pulsează destul de multă energie în casa carierei. Urmează-ți visurile cu pași încrezători!

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 12-18 iulie 2021

În căutarea iubirii perfecte în care te încrezi, te-ai săturat să întâlnești oameni care îți oferă doar o mică parte din ceea ce ai nevoie. Deși te detașezi de vechile relații și de toate asteptările pe care acestea ți le-au format, îți este totuși destul de greu să nu te implici cu totul din punct de vedere emoțional. Această săptămână va fi destul de liniștită în plan profesional.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 12-18 iulie 2021

Tentațiile sexuale de care ai parte la orice pas te fac să te întrebi dacă ceea ce trăiești în prezent în relația personală este și ceea ce îți dorești. Sunt multe contexte în care te simți anulată de acțiunile celor din jur, dar nu ai curajul să ripostezi. Încrederea în sine nu te ajută deloc în astfel de împrejurări. Cei care te văd exact așa cum ești sunt persoane prețioase pe care trebuie să le ții alături.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 12-18 iulie 2021

Te bucuri de conversațiile inspiraționale de care ai parte în această perioadă, chiar dacă la exterior nu lași să se observe acest lucru. Într-adevăr ai atenția îndreptată spre o anumită problemă cu care te confrunți de ceva timp și a cărei intensitate decelerează pentru ca mai apoi să se întoarcă în punctul din care a pornit.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 12-18 iulie 2021

Alinierea deosebită a planetelor îți face viața sentimentală mai interesantă. Această săptămână se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc la birou, de exemplu, sunt ca o piatră de temelie pentru cariera ta. Indiferent de timpul de calitate pe care îl petreci alături de prieteni, tot ceea ce îți dorești este să rămâi doar tu cu tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 12-18 iulie 2021

Starea de anxietate trăită în ultima perioadă pare că s-a atenuat. Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care te împlinesc și îți "hrănește" dorința de a te autodepăși. Lucrurile încep să prindă contur și în plan profesional. Te simți sprijinită cu adevărat de persoanele care contează pentru tine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 12-18 iulie 2021

Te prefaci foarte bine în plan social. Nu dorești ca cineva să își dea seama de ceea ce trăiești cu adevărat în plan personal. Relația pe care o ai nu decurge așa cum te așteptai. Apar conflicte de interes la orice pas. Cu fiecare zi care trece acestea îmbracă o gravitate tot mai apăsătoare. Zilele de weekend nu aduc prea multe vești bune pentru tine.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 12-18 iulie 2021

Te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Parcă nu știi cum trebuie să reacționezi și, cu atât mai puțin, să acționezi. Obții destul de greu tot ceea ce îți propui și din această cauză ai senzația că te afli într-un blocaj psihic. Nu te lăsa condusă de sentimentele confuze pe care le ai! Emoțiile pe care le resimți nu te definesc!
Articole astro