Horoscop săptămânal: 10-16 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 10-16 ianuarie 2022

La începutul acesteui an ești încrezătoare în viitorul tău profesional. Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă pe care o resimți pe parcursul întregii săptămâni te ajută și în schimbarea dinamicii de care ai parte în plan personal.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 10-16 ianuarie 2022

Modul în care se raportează cei din jur la reușitele tale te dezamăgește. Nimic nu poate fi mai descurajator pentru tine decât lipsa de susținere. Din păcate, ai nevoie de prea multă validare pentru a fi bine cu tine. Îți anulezi nevoile și trăirile doar pentru a rămâne în concordanță cu lumea exterioară și cu cei din jur.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 10-16 ianuarie 2022

"Amestecul" de senzații și emoții pe care îl vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va influența decisiv în luarea unor decizii. Chiar dacă anumite probleme de la birou se rezolvă de la sine, îți dai seama cât de mult te afectează ceea ce se întâmplă în plan profesional. Îți este destul de dificil să trasezi limite clare între personal și profesional.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 10-16 ianuarie 2022

A fi în contact cu propriile emoții este un atu important în toate interacțiunile de care ai parte zi de zi. Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții! La finele săptămânii, compania celor dragi te revigorează și te ajută să îți îndeplinești toate obiectivele creionate în ultima perioadă.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 10-16 ianuarie 2022

Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea îți oferă un punct de sprijin. În zilele care urmează, pentru tine revine în prim plan nevoia de a te detașa de relațiile care nu te mai împlinesc. Deși din punct de vedere rațional știi că nu îți fac bine, te lași condusă de o stare emotivă profundă atunci când alegi în mod repetat să rămâi în viața anumitor persoane.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 10-16 ianuarie 2022

Indiferent de tot ceea ce ți se întâmplă, reușești să îți menții vitalitatea pentru mult timp. În această săptămână reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale de care ai fost responsabilă în mod direct. Având parte de această reușită, începi să ai mai multă încredere în tine și ceea ce se întâmplă în jur nu îți mai induce sentimente de inferioritate.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 10-16 ianuarie 2022

Te axezi pe propria experienţă atunci când este cazul să iei decizii. Nu simţi nevoia să le permiţi celor din jur să îşi susţină punctul de vedere cu privire la alegerile tale. Atunci când te afli în mijlocul unor situații tensionate, ai nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găseşti rezolvarea cea mai rapidă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 10-16 ianuarie 2022

Procesul de tranziție în care te afli îți oferă oportunitatea de a te maturiza din mai multe puncte de vedere. Saturn este destul de energic astfel încât tot ceea ce vei trăi te va ajuta să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană și ca femeie. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins. Este important să îţi menții motivația la cote maxime.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 10-16 ianuarie 2022

Pentru perioada următoare este important să te îngrijești de limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane. Sacrificiile pe care consideri că le faci pentru a menține un anumit nivel de armonie în cadrul familiei sunt recompensate pe măsură. Astrele te provoacă să acționezi deoarece acțiunea aduce schimbarea în viața ta.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 10-16 ianuarie 2022

La acest moment, nu mai găsești ieșirea din "labirint". Prezența celor dragi în viața ta va fi definitorie pentru modul în care vei reuși să treci peste această perioadă tulbure de la început de an. Legătura Soare-Pluto poate "amesteca" lucrurile în viața ta. Vei face lucruri pe care le-ai negat dintotdeauna.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 10-16 ianuarie 2022

Demersurile pe care le faci în plan profesional în zilele acestei săptămâni te ajută să te bucuri cu o mai mare deschidere de toate reușitele. Atunci când vine vorba de persoane importante pentru tine, ești deschisă la compromisuri. Asta nu înseamnă că vei alege să uiți de propria persoană. Totul este foarte bine cântărit.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 10-16 ianuarie 2022

Prezența lui Saturn în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Se pare că ești tot mai ancorată într-o stare de spirit anxioasă și nu mai găsești ieșirea din labirint. Începutul acesta de an pare a fi mai anevoios decât tot ceea ce ai mai trăit. Ai răbdare cu tine!
Articole astro