Opt lucruri pe care trebuie să le împrumuți din obiceiurile sportive ale lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este o adevărată inspirație când vine vorba de aspectul fizic. La 50 de ani, artista arată fără cusur, iar asta se datorează într-o mare măsură orelor petrecute în sala de fitness.

Opt lucruri pe care trebuie să le împrumuți din obiceiurile sportive ale lui Jennifer Lopez

Poate nu îți plac melodiile pe care le lansează, și poate nici de calitățile ei actoricești nu ai fost convinsă. Însă, nimeni, absolut nimeni nu poate nega forma fizică incredibilă a lui Jennifer Lopez.

Să ne amintim numai de defilarea de la Milano Fashion Week de anul trecut, când a prezentat o reinterpretare a celebrei rochii Versace, purtate de ea la Premiile Grammy din 2000. Internetul o luase razna, și pe bună dreptate. La 50 de ani, J.Lo afișa un corp perfect: picioare tonifiate, un abdomen cu pătrățele și brațe sculptate. Așa că, nu e de mirare că artista este o adevărată sursă de inspirație pentru noi toate când vine vorba de condiția fizică.

Deși moștenirea genetică o ajută, J.Lo nu mizează doar pe asta. Face sport constant și urmează un regim alimentar extrem de sănătos. Respectă câteva reguli cu strictețe: nu bea alcool, mănâncă doar produse organice și consumă foarte multă apă.

Când vine vorba de antrenamente, Jennifer Lopez este un adevărat guru, iar corpul său este cea mai bună dovadă. Așa că, iată câteva lucruri pe care artista le face, și pe care le poți include și tu în rutina ta zilnică de sport.

Face sport în mod constant

Fie că e ajunul Crăciunului, că are un concert sau că e duminică, J.Lo se antrenează. Dacă credeai că abdomenul cu pătrățele este rezultatul a câtorva ședințe de sport pe lună, ei bine, nu. Jennifer face sport în mod constant, și probabil că acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le învățăm de la ea. Perseverența.

Nu se teme să ridice greutăți

Într-un videoclip pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram, Jennifer Lopez își lucra mușchii picioarelor la presă cu o greutate de peste 130 de kilograme. Și nu o dată, ci de zece ori. Probabil că pentru multe dintre noi e încă imposibil, însă este important să perseverăm în fiecare zi și să adăugăm în mod constant câteva kilograme la greutățile cu care lucrăm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Sport pentru o stare mai bună

Uneori, când ajung acasă și nu mă simt grozav, încerc să mă motivez să ajung la sală. Imediat după antrenament mă simt mult mai bine', spunea Jennifer Lopez. Așa că, nu numai că vei arăta bine, însă vei avea și o stare generală mult mai bună.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lucrează trei grupe musculare în mod constant

Te întrebi care sunt? Probabil că deja ai ghicit cel puțin una dintre ele: bicepși, spate și fesieri. Dacă Jennifer Lopez le acordă o atenție sporită, cred că e momentul să o facem și noi.

Își stabilește obiective

În 2018, a susținut 15 concerte în 27 de zile. Cu toate astea, nu a renunțat la antrenamentele zilnice, propunându-și să ajungă mereu la sală, indiferent cât era de obosită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Face sport acasă

Dacă programul extrem de încărcat nu îi permite să ajungă la sală, Jennifer Lopez găsește mereu o alternativă. Este o fană a dansului la bară, o metodă extrem de eficientă și de solicitantă de a face mișcare, așa că și-a instalat una chiar și acasă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Dansul, o formă de cardio

Jennifer Lopez declara că dansul a făcut întotdeauna parte din viața ei și că este unul dintre lucrurile care o fac fericită. O ajută să se simtă mai bine mental și în același timp să aibă mai multă încredere în ea.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Folosește aplicații de fitness

Atunci când călătorește sau nu poate ajunge la sală, J.Lo găsește întotdeauna o variantă pentru a nu sări peste o zi de sport. Așa că aplicațiile de fitness sunt cea mai bună variantă. Vedeta mărturisește că aplicația ei preferată este Fitplan, pe care o folosește deseori, împreună cu logodnicul său Alex Rodriguez.

Citește și:
5 exerciții pentru o stare de bine! Vei fi optimistă întreaga zi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video