Cele mai bune canale de YouTube pentru antrenamente sportive, chiar la tine acasă

Un mod productiv de a petrece timpul în izolare îl reprezintă sportul. Benefic nu numai pentru condiția și sănătatea fizică, ci și ca modalitate ideală de a elibera tensiunea cumulată în aceste momente, când anxietatea și depresia parcă ne pândesc pe la colțuri.

Din fericire există YouTube și canale de fitness gratuite care îți oferă cele mai variate tips-uri de antrenamente, de la yoga la aerobic, până la boot-camp-uri și box. Ți-am pregătit o listă care să-ți simplifice căutările. Tot ce mai ai de făcut este te apuci!

1. Yoga with Adriene


Indiferent dacă ești o practicantă începătoare sau avansată de yoga, pe canalul lui Adriene Mishler vei găsi antrenamente perfecte pentru tine și corpul tău, indiferent de nivel. În colecția sa de video-uri poți găsi practic orice, de la yoga pentru relaxare, anxietate sau depresie, până la cele pentru dureri de spate sau încheieturi și bineînțeles de fat-burn și condiție fizică generală.

www.youtube.com/user/yogawithadriene/featured

2. Fitness Blender

Fondat de cuplul Daniel și Kelli, Fitness Blender este specializat în programe de exerciții pentru oameni ocupați. Antrenamentele lor sunt de HIIT, Pilates, Yoga, Tabata, stretching sau rezistență, variază ca lungime între 5 și 45 de minute și sunt împărțite pe dificultate, părți ale corpului sau nevoia de accesorii de fitness. În plus, vei găsi aici și sfaturi practice de sănătate și nutriție.

www.youtube.com/c/fitnessblender

3. Blogilates

Dacă preferi antrenamentele dinamice ar trebui să încerci Blogilates, o serie de antrenamente energice inspirate de Pilates, conduse de creatorea lor Cassey Ho. Videoclipurile lui Cassey lucrează diferite zone ale corpului în funcție de obiectivele fiecăreia, promovând în același timp pozitivitatea, dar și posibilitatea de a fi introduse rapid într-un program aglomerat prin durate de maximum 15 minute.

https://www.youtube.com/user/blogilates

4. Popsugar Fitness

Popsugar, canalul Annei Renderer, oferă tutoriale de fitness și exerciții pentru cei care doresc să ducă un stil de viață sănătos. Sunt antrenamente extrem de variate (P90X, kickboxing, Zumba, Tabata și cardio), prezentate de experți în fitness și de cei mai populari traineri de celebrități de la Hollywood, cu scopul de a-ți ghida drumul către o viață echilibrată și sănătoasă, pierderea în greutate și ameliorarea stresului.

https://www.youtube.com/user/popsugartvfit

5. MadFit

MadFit dispune, în timp real, de antrenamente pentru acasă, antrenamente de sală și aproape orice altceva ai nevoie pentru o sesiune bună de exerciții fizice. Fiecare videoclip, include de asemenea și încălzire și stretching. Pe deasupra, fondatorul și instructorul Maddie Lymburner are chiar propria sa linie de cărți de bucate, ceea te te va ajuta cu siguranță dacă vrei să slăbești, dar și dacă ai ca obiectiv un stil de viață mai sănătos.

https://www.youtube.com/channel/UCpQ34afVgk8cRQBjSJ1xuJQ

6. Lazy Dancer Tips

Creat de cuplul Alessia și Iacopo, Lazy Dancer Tips este canalul unde găsești antrenamente inspirate de cele ale balerinelor și dansatoarelor de profesie. Ideale pentru cine dorește să-și lucreze mușchii, să-și îmbunătățească rezistența sau să-și corecteze postura, exercițiile nu necesită o experiență prealabilă în balet. Dacă ești dornică să încerci ceva nou, dar cel puțin la fel de eficient precum workout-urile clasice, aceasta este alegerea!

www.youtube.com/channel/UCbUN4EOchmBbZ9ZjKi9IRVQ

CONȚINUT VIDEO ELLE

7. Rebecca-Louise

Nu este lucru ușor să te ții de un program regulat de fitness, de o nutriție sănătoasă și în general de un lifestyle echilibrat. Dar cu ajutorul Rebeccăi și al canalului ei vei reuși cu siguranță. Adepta conceptului că un wellness optim este bazat pe 20% sport și 80% nutriție, îți oferă programe variate de antrenament, rețete gustoase, dar mai ales toate încurajările de care ai nevoie.

www.youtube.com/channel/UCi0AqmA_3DGPFCu5qY0LLSg

8. GymRa

Canalul GymRa oferă o gamă variată de antrenamente care te vor face să te simți ca și cum ai avea un antrenor personal. Cu nenumărate video-uri de HIIT, cardio, Pilates și chiar yoga, fiecare de 30 sau 60 de minute, cu diferiți instructori la alegere, te poți antrena ore în șir și vei obține cu rapiditate rezultate vizibile, la care poate nici nu te așteptai.

www.youtube.com/user/Gymra1

Citește și:
5 trucuri de fitness care chiar funcționează

Text: Daria Georgescu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video