TOMMYLAND – cel mai mare festival de moda al Coastei de Vest

Tommy Hilfiger a prezentat colectiile pentru Primavara 2017 'Hilfiger Collection' si 'TommyXGigi' in cadrul evenimentului TOMMYLAND: cel mai mare festival de moda al Coastei de Vest, celebrand astfel inspiratia Californiana pentru muzica, arta si spiritul creativ.

Fiecare tinuta din show-ul „See Now, Buy Now,” a fost disponibila imediat pentru cumparare, inclusiv Colectia ‘TommyXGigi’, creata in colaborare cu fotomodelul Gigi Hadid, care a fost vedeta prezentarii.

Celebrand fuziunea dintre moda si inspiratia oferita de muzica si spiritul screativ al Californiei, „TOMMYLAND” a devenit cel mai in voga festival de moda de pe Coasta de Vest, amplasat in decorul iconic de pe Venice Beach.

Inspirat de renumitele festivaluri de arta si muzica ale Coastei de Vest, TOMMYLAND a gazduit peste 3.000 de invitati – 2.000 de fani si 1.000 de reprezentanti din presa, buyeri, VIP-uri si influenceri din industrie – iar cei prezenti s-au putut bucura de o experienta inedita de fashion.

Oaspetii au putut cumpara de la boutique-ul Tommy Vintage by Frankie Collective, s-au delectat cu gustarile oferite de food truck-uri, s-au bucurat de impresionanta vedere panoramica asupra TOMMYLAND din plimbarea cu tiribombele Kamikaze si Landslide, si la finalul serii au avut parte de un concert surpriza cu Fergie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion