Operațiunea Dulapul cu Minelli

Artista Minelli mărturisește că are un stil eclectic și adoră să combine piesele sport cu cele prețioase.

Minelli ne aștepta în studioul ei cu piesele vestimentare preferate gata pregătite pentru fotografiile pe care urma să le facem. Am observat că salopetele baggy sunt în topul preferințelor artistei: „Îmi place să le port cu pantofi super eleganți&sexy și cu tot felul de alte accesorii prețioase”, îmi spune Minelli.

Rochiile nu sunt prezente în garderoba ei, însă îmi mărturisește că, dacă ar trebui să poarte rochii, ar fi ori în stilul super sexy semnat MurMur, ori „de prințesă”, în stilul lui Elie Saab sau Zuhair Murad.

Piesa de rezistență din garderoba lui Minelli este un trenci clasic de la Burberry: „Această piesă este pur și simplu nemuritoare”, îmi mai spune ea. Pentru ținutele de seară, Minelli alege de regulă costume masculine, dar uneori și jeanși cu T-shirt, la care adaugă o pereche de sandale ultra-glam.

„Despre bijuterii cred că, dacă sunt bine alese, pot sparge monotonia unei ținute sau chiar să îi dea o notă prețioasă”, îmi mai spune protagonista noastră când o întreb ce rol joacă bijuteriile în ținuta unei femei. Accesoriile ei preferate, însă, sunt gențile, rucsacurile, șepcile și lanțurile.

Designerul momentului în accepțiunea lui Minelli este Riccardo Tisci. „Cred că a reușit să dea un aer fresh și modern brand-ului Burberry de când l-a preluat”, mai spune artista.

De cele mai multe ori Minelli „ignoră” tendințele, preferând să se îmbrace după cum simte și să își achiziționeze mereu acele articole vestimentare care rezistă în timp.

Fashion advice:

  • Cred că e important să fim noi înșine indiferent ce purtăm, să ne simțim confortabil, dar din când în când trebuie să ne informăm din revistele de modă și de la oamenii de specialitate, dacă ne interesează universul acesta al frumuseții.

Fashion Quiz:

✓ Tocuri sau flats?
În viața de zi cu zi optez pentru flats, însă la evenimente aleg tocurile.
✓ Alb/negru sau curcubeu?
Și, și, în funcție de stare.
✓ Online sau shopping classic?
Și, și, online am mai multe opțiuni, iar clasicul îmi oferă plăcerea de a vedea exact ce cumpăr, materialul, detaliile.
✓ Feminin sau masculin?
Feminin, dar combinat uneori cu câteva accente masculine.

Foto: Christian Tudose

Citește și:
Totul despre cardigan, piesa vestimentară esențială a sezonului rece

 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion