Fenty, brandul de modă al Rihannei, se închide

La mai puțin de doi ani de la lansare, LVMH și Rihanna au decis să închidă brandul de haine Fenty. Iată de ce!

Brandul de fashion al celebrei Rihanna, Fenty, se închide, așa cum anunță chiar artista împreuna cu LVMH, cel mai mare grup de modă din lume.

După succesul enorm pe care l-au avut cu linia de machiaj, Fenty, Rihanna și LVMH au decis acum mai puțin de doi ani să dea naștere și unei linii de haine, sub același nume. Din păcate însă, prețurile produselor precum ochelarii de soare (300$) sau jachetele din denim (950$) nu s-au bucurat de același succes precum produsele de beauty care costă în jur de 35$.

Se pare însă că brandul de lenjerie Savage X Fenty, care aparține aceleiași artiste, merge bine pe multe piețe, astfel încât Rihanna se va bucura de atenția investitorilor pentru acesta. Grupul LVMH anunță că se implică în continuare în susținerea produselor de skincare, cosmetice și lenjerie, semnate de Rihanna.

Chiar înainte de lansarea brandului de haine Fenty, Rihanna și-a exprimat îngrijorarea că prețurile ar fi prea ridicate pentru fanii ei însă a mers mai departe, vrând ca acest brand să fie unul de lux.

Îmi amintesc că show-urile de modă Fenty, care aveau loc la Paris erau așteptate cu sufletul la gură de toți împătimiții modei. Dar cum oricum nu mai există săptămâni ale modei adevărate, ci doar show-uri digitale, fără spectatori, probabil Rihanna se va obișnui cu asta. Așa cum știm cu toții, artista adoră orice fel de show!

Din păcate, această pandemie care durează deja de mai bine de un an, a cam zdruncinat lumea modei pe toate planurile. Cine se aștepta ca unul dintre brandurile Rihannei, susținut de un „mastodont' al modei precum LVMH va dispărea de pe piață pur și simplu?

Ei bine, norocul este că fanii Rihannei vor avea în continuare posibilitatea să investească în brandurile de lenjerie și de beauty semnate de vedetă, și la prețuri accesibile!

Citește și:

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au apelat la terapie în timpul pandemiei de coronavirus

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video