sunglasscurator.com

Un concept inedit care se focuseaza exclusiv pe eyewear, sunglasscurator.com a sarbatorit 3 ani de existenta in iunie anul acesta, devenind destinația preferată a iubitorilor de ochelari de soare semnați de designeri de nișă exclusiviști.

Boutique-ul oferă clienților săi o selecție unică de stiluri, care combină creativitatea designului cu materiale exlusiviste și calitatea meșteșugului, majoritatea ochelarilor din portofoliu fiind handmade în Japonia.

Cu o pasiune deosebită pentru ochelarii de nisa, sunglasscurator.com are în selecția de stiluri o gamă largă de rame care variază între linii casual, de zi cu zi, până la rame statement, cu design extravagant și materiale prețioase.

În prezent portofoliul de branduri numără 21 de nume adunate atent din toate colțurile lumii. sunglasscurator va fi prezent la Constanța, în cadrul caravanei excELLEnt Lifestyle cu o parte dintre acestea: DITA Eyewear, Matthew Williamson, Thom Browne, Spektre, Cutler & Gross, 3.1 Phillip Lim și Linda Farrow Luxe.

Designed in California & handmade in Japan, ochelarii de soare creați de DITA Eyewear sunt expresia estetică a frumuseții, inovației în design și a eleganței minimaliste.

Matthew Williamson este renumit pentru infuziile de printuri vibrante, cu accente din lumea artei și detalii vintage care se regăsesc pe fiecare dintre ramele semnate de designer.

Cu o linie de ochelari de soare unisex, Thom Browne are o viziune aproape industrială asupra designului, fiind inspirit în creațiile sale de maeștri arhitecți, artisi și profesori din anii 40, ‘50 și ‘60.

Spektre, un brand nou pe piața ochelarilor de soare, a devenit rapid preferatul pasionaților de modă. Lentilele oglindă, colorate în cele mai neașteptate nuanțe, alături de ramele în linii de inspirație clasică, te vor duce întotdeauna cu gândul la vacanță.

Cu un design made in UK, Cutler & Gross este un brand cu istorie printre celebritățile internaționale. La baza conceptului de design din spatele brandului se află idea care definește fiecare pereche de ochelari ținând cont de următoarele aspecte: caracterul practic, funcțional și apoi estetic.

3.1 Phillip Lim desenează pentru un public tânăr care iubește eleganța unei garderobe aparent sobre cu accente fresh derivate din material moderne și interpretarea liniilor clasice.

LINDA FARROW LUXE – cu un look lustruit și sofisticat este alegerea jet set-ului internațional, persoane care se află în continuu în căutarea luxului și a noutăților în materie de design.

sunglasscurator.com este present pe piața internațională prin shop-ul online; iar în România, clienții boutique-ului sunt invitați să ia contact direct cu accesoriile într-un showroom intim, situat în centrul Bucureștiului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din excellent brands