Sport/Couture

Incepand cu luna mai a anului 2011, Bucurestiul beneficiaza de o noua atractie in materie de shopping. Situat la primul etaj al complexului Baneasa Shopping City, magazinul SPORT/COUTURE alatura cele mai apreciate branduri de moda intr-un concept shop-in-shop inedit.

Suprafata de 1000 mp este destinata unui mix original de colectii casual, upper casual, fashion si sport menite sa satisfaca un amplu segment demografic, de la clientul de lux aspirational pana la consumatorul de moda versat.

SPORT/COUTURE prezinta colectii speciale si branduri noi precum Burberry, Z Zegna, DKNY, Paul&Shark, Marc Jacobs, Paul Smith,Just Cavalli, Marc by Marc Jacobs,Little Marc Jacobs, 7 for all mankind, Michael by Michael Kors,,True Religion, Adriano Goldschmied, Dirk Bikkembergs, Adidas by Stella McCartney, Adidas by Jeremy Scott, Porsche Design si din toamna 2015: See by Chloe, Red Valentino si Hogan.

Impresionant din punct de vedere arhitectural, magazinul releva esenta spiritului urban prin melanjul de metal, lumini, lemn si nuante de gri . Designul a fost realizat de una dintre cele mai respectate companii de arhitectura din Grecia, Design Team, in colaborare cu Samson Constructii, in timp ce identitatea vizuala si platforma de branding au fost concepute si dezvoltate de catre Thomas Hutton. Intregul concept defineste stilul de viata modern, casual si prezinta un mediu in care serviciile oferite, designul si finisajele se ridica la cele mai inalte standarde.

Din Noiembrie 2012 SPORT/COUTURE a intrat in lumea shopping-ului online cu magazinul www.Sportcouture.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din excellent brands