GALT Orologerie Elvetiana

GALT Orologerie Elvetiana iti prezinta cateva brand-uri exclusiviste de ceasuri: Raymond Weil, Ulysse Nardin, TAG Heuer si Mondaine.

ULYSSE NARDIN

Cu peste 4.300 de premii castigate la targuri si expozitii internationale, dintre care 18 medalii de aur, Ulysse Nardin este una dintre cele mai inovatoare si mai originale marci elvetiene de ceasuri.

Ulysse Nardin avea doar 23 de ani in 1846 cand s-a stabilit in Le Locle, Elvetia pentru a dezvolta si fabrica propriile ceasuri de buzunar si cronometre de marina, recunoscute prin ancora din logo, care au devenit faimoase pentru precizia lor. In 1983, Rolf Schnyder, un antreprenor elvetian care se incapatana sa creada in viitorul ceasurilor mecanice, intr-o perioada de avant al cuartului, achizitioneaza manufactura. De atunci Ulysse Nardin a uimit prin nenumaratele sale capodopere – „Trilogia timpului', Sonata, Freak, Moonstruck – devenite adevarate legende in lumea orologeriei.

Ceasurile Ulysse Nardin sunt disponibile in Romania prin Galt orologerie elvetiana.

TAG Heuer

Prestigiu, performanta, tehnologie avangardista si fiabilitate absoluta, acestea sunt valorile care au stat la baza filosofiei brandului de ceasuri de lux TAG (Techniques d’Avant Garde) Heuer inca de la fondarea sa din 1860.

De peste 150 de ani, TAG Heuer a infruntat fiecare provocare, dupa care a impins-o mai departe. Prin sfidarea conventiilor traditionale din industria orologera, a atins niveluri tot mai inalte ale preciziei si performantei.

Urmeaza propriile reguli, alege propria cale, nu te opri niciodata, nu accepta compromiuri si nu ceda niciodata sub presiune.

Ceasurile TAG Heuer sunt disponibile in Romania prin Galt orologerie elvetiana.

Raymond Weil

Emotie, precizie, performanta: acestea sunt cuvintele-cheie, atat in muzica cat si in orologerie, pe care Raymond Weil le transpune in piesele sale.

In 1976, pe cand punea bazele brandului care ii poarta numele, Raymond Weil iși dorea ca tot mai mulți iubitori de frumos sa se poata bucura de ceasurile elvețiene de lux, iar aceasta filosofie, a fost transmisa pe parcursul celor trei generatii.

Pe langa pasiunea pentru ceasuri, mai exista un element care a fost transmis din generație in generație – dragostea pentru muzica. Universul artistic atat de iubit de membrii familiei Weil a dat naștere unor colecții cu nume inspirate din opere faimoase, cum ar fi Nabucco și Parsifal, sau unele cu conotații muzicale – Maestro sau Jasmine.

Ceasurile Raymond Weil sunt disponibile in Romania prin Galt orologerie elvetiana.

Mondaine

Inca de la lansarea ceasului Mondaine/SBB Swiss Railways, in 1986, Mondaine a fost sinonim cu Elvetia si, prin extensie, cu industria elvetiana de ceasuri.

Designul simplu, fata inconfundabila usor de citit, aratatoarele distinctive si faimosul secundar de culoare rosie au facut ca piesele Mondaine sa fie recunoscute in intreaga lume. Ingenuozitatea si simplitatea sunt cele doua elemente care, combinate, disting si definesc un design clasic cu adevarat iconic. Ceasurile Mondaine Official Swiss Railways intruchipeaza aceste elemente si exemplifica cu mandrie designul secolului 20.

Ceasurile Mondaine sunt disponibile in Romania prin Galt orologerie elvetiana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din excellent brands