ELLE îți aduce în aprilie o copertă fresh, ce o are drept protagonistă pe Andreea Remețan, care ne-a povestit despre cariera sa în radio, stil și pasiuni, toate reunite sub sloganul BE LOVE. În plus, ai de citit conversații fascinante cu scriitoarea Alice Winn, artistul Mircea Cantor, regizoarea Carmen Lidia Vidu și dansatorul și coregraful Răzvan Mazilu, care se întoarce pe scenă după 10 ani.
Imbina o cana de apa cu una de zaharsi separa-le in trei craticioare mici. Adauga frunzele de menta intr-una din ele si lastarii de cimbru intr-alta.
Pune-le pe toate trei la foc pana in punctul de fierbere, inlatura-le de la caldura si lasa-le sa isi faca infuzia timp de 12 minute.
Toarna-le printr-o strecuratoare pe fiecare intr-un bol separat, toarna o cana de suc de lamaie in fiecare si lasa-le sa se raceasca in totalitate.
Ia-le pe fiecare in parte – incepand cu cele simple si terminand cu cimbrul – intr-un recipient de facut inghetata conform instructiunilor de realizare a sorbetului.
Arunca menta taiata in bucatele in sorbetul de menta infuzata odata ce s-a asezat. Toarna si coaja de lamaie in mixul ce contine lamaie simpla.
Pune o folie de plastic direct pe suprafata sorbetului intr-un container etans din congelator si lasa-l acolo pana devine ferm – aproximativ o ora.
Sfat: Alege lamaile care contin mai mult suc (cele cu greutatea mai mare). Lamaile de un galben deschis cu o coaja fina sunt cele mai delicioase.