(P) Fendi Casa acum in Romania prin Noblesse Interiors

Noblesse Interiors, curatorul celor mai frumoase colectii de design interior, este noul dealer Fendi Casa in Romania.

Colecțiile Fendi Casa adauga rafinament si stil artei de a trai înconjurat de piese de mobilier unice, lucrate de cei mai mari artizani. Aceste obiecte de design create intr-un stil incomparabil sunt folosite in cele mai prestigioase locatii din lume. Apartamente, vile, iahturi, avioane private: fiecare proiect in care sunt folosite piese Fendi Casa reprezinta adevarate repere pentru lumea designului de interior.

Showroom-ul Noblesse Interiors, gazduit in interiorul unei cladiri monument istoric ce dateaza din 1881 – Palatul Noblesse, un loc unic in Europa, un spatiu dedicat designului si iubitorilor de arta, cultura si lifestyle exclusivist.

Pasionatii de design interior regasesc in portofoliul Noblesse Interiors cele mai mari branduri din lume, fie ca este vorba de mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat, textile, placari si finisaje premium. De asemenea, Noblesse Interiors ofera servicii complete de proiectare si consultanta, avand o echipa complexa de designeri si arhitecti talentati ale caror proiecte se bucura de recunoastere internationala.

Pasiunea pentru design, tendinte, bun-gust, dar si dorinta clientilor noștri pentru obiecte cu adevarat speciale ne motiveaza sa lucram cu cele mai importante si speciale branduri din domeniul amenajarilor interioare, punand pretuire pe promovarea obiectelor de valoare ce reflecta unicitate, traditie, emotie si pasiune.', Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

Noblesse Interiors este parte din Noblesse Group International, o companie multibrand ce ofera produse si servicii de valoare, conectand industria creativa si culturala.

www.noblesseinteriors.com
Sfintilor 7th Street, Bucharest, Romania
[email protected]
+40 749 280 796

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration