Noua gama de televizoare 3D Panasonic

Panasonic a prezentat gama extinsa de televizoare 3D, compania completand astfel linia sa de televizoare 3D, ajungand astfel la 14 modele, printre care sunt incluse noile serii NeoPlasma 3D, VT30, GT30, si ST30, precum si seriile de televizoare 3D LED LCD DT35 si DT30.

Noile modele de televizoare NeoPlasma 3D

Noile modele Panasonic NeoPlasma 3D redau imagini in miscare extrem de clare datorita tehnologiei 600Hz sub-field drive Intelligent Frame Creation Pro, ratei de contrast excelente oferite de tehnologia Infinite Black Pro (seriile VT30, GT30, ST30) si Infinite Black (seria G30), in combinatie cu tehnologiile High Contrast Filter Pro (seria VT30) si High Contrast Filter (seriile GT30, ST30, G30).

„ Anul 2011 este cel in care produsele 3D vor deveni mass market. Panasonic este un promotor al acestei tehnologii si singurul producator care ofera o gama completa de produse 3D, de aceea, credem ca vom fi prima optiune a cumparatorului roman in materie de divertisment 3D pentru acasa. ” a declarat Stefan Ichim, Country Manager Panasonic Romania.

Modelele prezentate sunt perfecte pentru redarea imaginilor 3D datorita tehnologiei 600Hz, timpului de raspuns ultra rapid (0,001ms) si noilor celule cu fosfori, care reduc efectul de crosstalk (aparitia imaginilor dublate). Mai mult decat atat, tehnologia Active Shutter livreaza cea mai buna calitate a imaginii existenta pe piata datorita rezolutiei Full HD si separarii clare a imaginilor pentru fiecare ochi.

Seria cea mai asteptata, VIERA VT30, vine in 4 variante de diagonale, care pornesc de la 42 inci si ajung pana la 65 inci. Toate cele patru modele din seria VT30 au un design nou, High Line Design, datorita caruia ecranul extrem de subtire pare o foaie din sticla. In afara posibilitatii de redare 3D, seria VT30 ofera serviciul de Internet VIERA Connect; apeluri video prin Skype; conectivitate Wi-Fi (un adaptor prin USB wireless LAN este inclus pentru seria VT30 ); functia VIERA Image Viewer™ pentru a vedea fotografiile 2D si 3D, precum si inregistrarile video 2D & 3D HD stocate pe un card de memorie SD. Televizoarele din seria VT30 vin la pachet cu doua perechi de ochelari 3D.

Seria VIERA 3D GT30

Aceasta este disponibila in trei variante de diagonale: 50, 46 si 42 inci. Noile televizoare din seria GT30 se remarca prin designul subtire si distinctiv- Highline- sunt dotate cu tehnologia Infinite Black Pro Panel, au certificare THX pentru redare 2D si 3D si se pot conecta la anumite continuturi de Internet prin serviciul VIERA Connect. Mai mult, acestea sunt Wi-Fi ready (prin portul USB) si au certificare DLNA, oferind posibilitatea efectuarii de apeluri video prin Skype, precum si posibilitatea redarii fotografiilor si inregistrarilor video datorita functiei VIERA Image Viewer™.
O alta serie de televizoare VIERA 3D Full HD este ST30, disponibila cu diagonale de 42, 46 si 50 inci. Acesteaau incorporate tehnologia Infinite Black Pro Panel si serviciul VIERA Connect, sunt Wi-Fi Ready (printr-un port USB), suporta apeluri video prin Skype si redau fotografii si filme prin functia VIERA Image Viewer™.

Televizoare LED LCD 3D cu tehnologia IPS Alpha Panel

Panasonic a prezentat, in premiera, si televizoarele 3D LED LCD cu ecrane IPS Alpha din seriile DT30 si DT35. Ambele modele vin cudesignul modern Pure Line, iarseria DT35 vine si cu un piedestal mascat de ecranul televizorului.
Modelele TX-L37DT30
(cu diagonala de 37 inci), TX-L32DT30 (cu diagonala de 32 inci), TX-L37DT35 (cu diagonala de 37 inci) si TX-L32DT35 (cu diagonala de 35 inci) folosesc ecrane IPS Alpha LED pentru a oferi un unghi de vizionare larg, fara a degrada calitateaimaginii. Noile televizoare livreaza imagini in miscare mult mai clare, inclusiv pe cele 3D, datorita scanarii de 400Hz oferite de tehnologia Intelligent Frame Creation Pro. Alte caracteristici sunt: serviciul VIERA Connect, conectivitatea Wi-Fi ready, functia VIERA Image Viewer™ si certificare DLNA.

Alte modele noi cu tehnologii inovatoare

Alte modele de televizoare Panasonic LED LCD prezentate sunt cele din seriile D35, E30 si E3. Gama completa de televizoare Panasonic dovedeste ca exista modele Viera care imbina perfect performanta si usurinta in utilizare, astfel incat sa poata satisface nevoile oricarui consumator.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration