(P) Noul Mercedes-Benz EQV: electric, versatil, inteligent, perfect pentru călătoriile cu familia

Indiferent dacă pleci la mare, la munte, la câmpie sau într-un roadtrip fun cu familia, aceasta este mașina ideală.

Erai în căutarea unui autovehicul perfect pentru drumuri lungi sau scurte cu familia? O mașină confortabilă, încăpătoare, fiabilă și versatilă? Ei, atunci am o veste bună pentru tine. Mercedes-Benz România îți vine în ajutor cu primul MPV (Multi Purpose Vehicle) premium complet electric din portofoliul Mercedes-Benz Vans. Vara este aici, putem călători din nou, astfel încât, pentru a explora România, a le arăta copiilor frumusețile tării, avem nevoie și de un autovehicul în care nu numai adulții, ci și copii să se simtă în largul lor.

Știm cu toții că planificarea unei călătorii în familie, mai ales atunci când avem copii, necesită o organizare temeinică. Dar iată că acum, o mașină ne poate face viața mai ușoară. Inteligența electrică a noului Mercedes-Benz EQV intră în acțiune imediat ce utilizatorul începe să planifice o călătorie – fie prin sistemul de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) din interiorul autovehiculul, fie în avans prin aplicația Mercedes me. Acest lucru înseamnă că o zi în familie poate fi planificată în timpul micului dejun prin simpla selectare a destinației și a orei de plecare dorite.

Aerul condiționat poate fi și el setat din timp pentru a avea deja o temperatură confortabilă atunci când pornim, iar micuții se vor bucura imediat cum intră în mașină de o atmosferă plăcută. În plus, la începutul călătoriei, MBUX actualizează, pe baza mai multor factori, traseul transmis autovehiculului de către aplicație, cum ar fi datele actuale privind traficul, vremea, topografia traseului, autonomia curentă și stațiile de încărcare disponibile.

Copii nu sunt întotdeauna cei mai răbdători la drum lung, ceea ce face ca sistemul inteligent de navigație care selectează întotdeauna traseul optimizat cu câteva opriri de încărcare precum și timpi scurți de încărcare un avantaj. Acesta ține cont, de asemenea, de durata de încărcare anticipată, preferând stațiile de încărcare rapidă, pregătind astfel din timp bateria pentru procesul de încărcare. Nivelul bateriei rămas este actualizat constant în timpul călătoriei. Dacă șoferul își schimbă stilul de conducere, sistemul reacționează imediat la schimbări pentru că stilul de conducere are un impact asupra consumului.

Dotarea standard a noului model EQV oferă posibilitatea de a alege tipul de încărcare, prin curent alternativ (CA) acasă sau la stațiile de încărcare publice cu până la 11 kW, precum și prin curent continuu (CC) la stațiile de încărcare rapidă cu până la 110 kW. Funcția de încărcare rapidă permite șoferului să reîncărce frecvent între curse sau în timp ce vehiculul este pregătit, fără a pierde timp.

Noul EQV combină versatilitatea Clasei V cu beneficiile absenței emisiilor, având un consum combinat de energie (în regim mixt). EQV face parte dintr-un ecosistem inteligent de mobilitate electrică de navigație, care încorporează management-ul activ al gamei cu servicii și aplicații localizate în cloud. Unitatea centrală de control este sistemul MBUX. De asemenea, EQV este un reper pentru clasa sa, cu o autonomie de până la 357 kilometri (conform normelor WLTP) și un spectru larg de utilizare, acoperind o gamă diversă de necesități ale clienților. Astfel, autovehiculul oferă același nivel de versatilitate și funcționalitate interioară precum Clasa V, cu alimentare convențională. Poate avea până la opt locuri în mai multe configurații și se mândrește cu o capacitate pentru bagaje substanțială și flexibilă de până la 1.410 litri. Așadar, EQV este ideal pentru familii și activități de agrement și garantează o călătorie extrem de plăcută pentru micuți.

Astfel fie că mergi pe autostradă către mare, pe trasee accidentate de munte, pe șosele deteriorate sau pe drumuri neasfaltate de stradă, noul Mercedes este mașina ideală pentru o familie care adoră călătoriile alături de copii. Toate caracteristicile sale transformă acest autovehicul într-unul potrivit atât adulților cât și copiilor, oferă un confort maxim atât șoferilor cât și celorlați membri ai familiei și garantează călătoriile cele mai plăcute. Dacă te-am făcut curioasă, și sunt convinsă că asta s-a întâmplat, poți descoperi mai multe detalii și informaţii despre Mercedes-Benz Vans pe www.mercedes-benz.ro.

Foto: PR

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle