Cum ajungi să te simți ca o prințesă modernă? Simplu: îți cumperi palat în București. Iată cât costă

Cum ajungi să te simți ca o prințesă modernă? Simplu: îți cumperi palat în București. Iată cât costă

Pentru multe dintre noi viața la palat rămâne un vis din copilărie. Dar este oare posibil să te simți ca o prințesă și să îți păstrezi stilul de viață modern?

Răspunsul este simplu – da, dacă ai bugetul necesar poți să îți transformi visul în realitate.

Poate că te surprinde faptul că găsești o astfel de locuință ca în povești chiar în inima Capitalei, dar este adevărat. Un palat luxos a fost scos la vânzare recent chiar în zona Piața Unirii.

Galerie foto – cum arată interiorul palatului din București

Clădirea, construită la începutul secolului XX, a găzduit de-a lungul timpului evenimente dedicate unui public de elită, iar acum se vinde cu 2,7 milioane de euro.

Palat în București - imagine din interior

„Scriitori, actori, pictori, personalităţi, oameni de afaceri, tineri profesionişti, vizitatori români şi străini s-au bucurat de frumuseţea arhitecturală, de atmosfera caldă creată de designul interior practic şi estetic”, se menționează în anunțul de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Prețul nu este chiar atât de mare, dacă iei în considerare faptul că cea mai scumpă casă de vânzare în București costă 11,5 milioane de euro.

Proprietatea cuprinde 10 camere și dispune de o suprafață locuibilă de 750 de mp. În plus, viitorul proprietar se va putea bucura de o grădină spațioasă, având în vedere că palatul este amplasat pe un teren de 1.200 de mp.

Anunțuri imobiliare – case de vânzare în București

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle