ARHITECTURA: Una cu pamantul!

Au trecut de mult timpurile in care mai puteam ignora natura si semnalele ei; de aceea, ar fi inteligent din partea noastra sa o lasam – chiar daca pesimistii spun ca e deja ceasul al doisprezecelea – sa ne ofere ce are ea mai bun de oferit!

ARHITECTURA: Una cu pamantul!

Orice arhitect conectat la realitatile momentului – fie ele criza, ecologie, trenduri sau invazia de tehnologie – iti va spune ca una dintre cele mai puternice directii ale arhitecturii in clipa de fata este cea care integreaza constructia in sit.
Comparativ cu casele traditionale, construite pe pamant, atunci cand vorbim despre „Earth House“, trebuie sa uitam de abordarea traditionala si sa vedem casa nu ca pe o carcasa sau ca pe un adapost, ci ca pe… un partener de viata. Asta crede arhitectul care le-a gândit si, cu ajutorul unor clienti inteligenti si deschisi la minte, le-a presarat pe teritoriul Elvetiei si Germaniei; Peter Vetsch are propriul lui birou de arhitectura in Dietikon (Elvetia) din 1978, iar pana in clipa de fata are la activ peste 70 de case din pamant construite si cateva proiecte in desfasurare…

Citeste continuarea in Elle Decoration Septembrie-Octombrie
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration