CONCURS: Sarbatori parfumate de la YSL

Participa la concurs si castiga parfumul momentului. Yves Saint Laurent Black Opium poate fi al tau!

CONCURS: Sarbatori parfumate de la YSL

O femeie puternica, eleganta si sigura pe ea isi doreste ce e mai bun si apreciaza produsele de calitate, de aceea acest parfum nu trebuie sa iti lipseasca.

Inscrie-te in concurs si unul dintre cele 3 premii poate ajunge la tine. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea : 'Cum se numeste ambasadoarea campaniei YSL Black Opium?'. Daca urmezi acesti pasi simpli, intri automat in tragerea la sorti.

Iti oferim un mic ajutor: raspunsul la intrebare il poti gasi AICI. Succes!

ATENTIE! Yves Saint Laurent Black Opium provoaca dependenta … de frumos! Odata ce l-ai incercat, te vei indragosti iremediabil si nu vei mai putea trai fara.

FELICITARI CASTIGATORILOR Toma Andreea Daniela, Cotoila Cristina si Andronie Elena Madalina! 

Pentru a intra in poseia premiului, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa [email protected], in termen de 10 zile, in care sa specificati premiul castigat, concursul la care ati participat si datele  de contact (nume si prenume, adresa exacta, numar de telefon).

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.elle.ro

Extras din Regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 17 decembrie – 22 decembrie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.elle.ro, la acest articol de concurs, in data de 23 decembrie 2015.
2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorti, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs. NU vor fi eligibili pentru tragerea la sorti acei participanti care se inscriu de doua sau mai multe ori.
3. Dupa anuntarea castigatorilor, acestia au obligatia de a trimite un e-mail la adresa [email protected], in termen de 10 zile, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenume, adresa exacta, numar de telefon).
3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 10 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri