CONCURS: Câștigă o cremă Moisturizing Cool Gel Cream, oferită de La Mer

Participă la concurs și poți câștiga o cremă Moisturizing Cool Gel Cream oferită de La Mer.

CONCURS: Câștigă o cremă Moisturizing Cool Gel Cream, oferită de La Mer

Povestea La Mer a început atunci când fondatorul brandului, doctorul fizician aerospațial Max Huber, a început o cercetare pentru a găsi un tratament pentru pielea sa, care suferise o arsură în urma unui experiment. După 12 ani și 6000 de experimente, Dr. Max Huber a creat Miracle Broth, formula care i-a șters omului de știință urmele arsurii și care a făcut istorie, devenind un produs emblematic.

Brandul La Mer a adăugat gamei sale produsul Moisturizing Cool Gel Cream, o cremă hidratantă cu textură de gel, care va oferi tenului un val de prospețime și un aspect catifelat. Acest produs conține Miracle Broth, amestecul miraculos care a transformat La Mer într-un brand cult și care e faimos pentru calitățile nutritive și energizante pe care le are asupra pielii. În urma aplicării acestei creme pielea va căpăta un aspect întinerit și luminos.

Pentru a câștiga Moisturizing Cool Gel Cream trebuie să completezi formularul de mai jos cu datele tale și răspunsul corect la întrebarea „În ce țară a filmat celebra actriță Kate Hudson seria de filme „Ways to love La Mer?' și intri automat în tragerea la sorți. Succes!

Câștigătoarea concursului este Mehedintu Maria, Giurgiu.

Extras din Regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 16 aprilie 2018– 30 aprilie 2018. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.elle.ro, la acest articol de concurs, in data de 3 mai 2018.
2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorti, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs. NU vor fi eligibili pentru tragerea la sorti acei participanti care se inscriu de doua sau mai multe ori.
3. Câstigatorii sunt obligați să trimită mail în maximum 7 zile calendaristice de la data afișării acestora pe site, la adresa [email protected], pentru a revendica premiul prin: menționarea numelui, prenumelui, numărului de telefon, copie după buletin și a adresei la care va fi trimis premiul. În cazul în care câștigătorul este din provincie, numele și prenumele trebuie să coincidă cu cele completate pe site, în momentul înscrierii la concurs.

Regulamentul complet al concursului este disponibil AICI.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri