Concurs: Castiga o tinuta completa Tommy Hilfiger!

Participa la concursul organizat de Tommy Hilfiger si Elle si poti castiga o tinuta completa Tommy Hilfiger, alcatuita din 4 piese din colectiile Tommy Hilfiger toamna - iarna 2014.

Concurs: Castiga o tinuta completa Tommy Hilfiger!

Colectia Tommy Hilfiger Toamna/Iarna 2014 celebreaza semnatura Tommy Hilfiger, specifica esteticii stilului american original, mixat cu influente sarmante, chintesential britanice.

Stilul clasic britanic – reprezentat de imprimeurile traditionale, sofisticarea sartoriala si de croiul tipic Savile Row – este infuzat de puternicul spirit american, combinand astfel stilul preppy al coastei de Est americane cu traditionalul stil britanic.

Puternic inspire din stilul sartorial masculine, imprimeurile si modelele masculine – houndstooth, chalck stripes si glen plaids – sunt reinterpretate cu o nota feminina, de la sacouri statement pana la jachete. Cromaticii traditionale americane – apple red, snow white si midnight blue – ii sunt adaugate nuante moderne precum camel, gri si cabernet.

In plus, pentru Toamna/Iarna 2014 o selectie personalizata in editie limitata de imprimeuri si tartanuri au fost produse in colaborare cu Moon, producator britanic de lana, de traditie.

Colectia este disponibila in magazinele selectionate Tommy Hilfiger din Romania.

Conditii de participare la concurs

1. Participantii trebuie sa mearga in magazinele Tommy Hilfiger si sa pozeze o tinuta. NU se iau in considerare fotografiile vitrinelor!
2. Fotografia, insotita de datele participantului la concurs, trebuie trimisa pe adresa de email [email protected]. ELLE si Tommy Hilfiger isi rezerva dreptul de a selecta fotografiile ce urmeaza a fi publicate.
3.Toate fotografiile vor fi postate intr-un album special creat pe pagina de facebook ELLE
4. La finalul concursului, prin tragere la sorti folosind random.org, va fi desemnata persoana castigatoare
5.Castigatorul va fi anuntat pe site-ul www.elle.ro in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului si pe pagina de facebook ELLE ROMANIA

Concursul se incheie in data de 08.01.2015

CONCURS INCHEIAT. Castigatorul a fost anuntat aici

Lista magazinelor Tommy Hilfiger:

Bucuresti

– Bucuresti Mall, parter
– Baneasa Shopping City, etaj 1
– Plaza Romania, etaj 1
– Promenada, etaj 1
– AFI Palace Cotoceni, parter

Cluj Napoca

– Iulius Mall, parter

Brasov

– Piata Sfatului 29

Iasi

– Palas Mall, etaj 1

Timisoara

– Iulius Mall, parter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri