(P) ELLE a încercat… Dispozitivul ARTISTRY DERMASONIC

Mulțumită tehnologiei care stă la baza dispozitivului ARTISTRY Dermasonic, acum te poți bucura în intimitatea casei de un tratament facial profesional.

(P) ELLE a încercat... Dispozitivul ARTISTRY DERMASONIC

Programare tratament facial, mă anunța alarma telefonului. „Sigur, după ce o să scriu articolul, o să fac cumpărăturile și o să plătesc facturile, o să mă ocup și de asta, îmi spuneam. În realitate, însă, nu ajungeam să dau acel telefon. Dar în fiecare dimineață în care mă uitam în oglindă, tenul meu îmi aducea aminte de promisiunea pe care mi-o făcusem. Ridurile și liniile fine erau din ce în ce mai pronunțate, porii – tot mai dilatați, iar aspectul general al pielii, tot mai tern. Un tratament facial profesional ar fi fost o soluție bună pentru problemele cu care mă confruntam, însă timpul limitat de care dispuneam nu o făcea și una fezabilă. Așa că a trebuit să caut o alternativă.

Din fericire, industria de frumusețe este într-o continuă dezvoltare și, datorită tehnologiei, a reușit să transpună beneficiile echipamentelor din saloanele profesionale în aparate de dimensiuni mult mai mici, mai ușor de utilizat și pe care le poți folosi acasă. Iar ARTISTRY Dermasonic este un astfel de dispozitiv. Cu ajutorul lui am reușit să am parte de un tratament complet de îngrijire a pielii, fără să fie nevoie să apelez la serviciile unei clinici de înfrumusețare, fără să pierd mult timp sau să am nevoie de un raft plin de produse.

ARTISTRY Dermasonic este un aparat extrem de complex, dotat cu trei capete diferite, create special pentru fiecare zonă a pielii și pentru fiecare problemă a acesteia. De exemplu, lama ultrasonică de care dispune ajută la îndepărtarea punctelor negre și a reziduurilor de machiaj. La contactul cu apa sau cu loțiunea tonică ARTISTRY, vibrațiile ultrasonice de 30.000 Hz creează efectul unor jeturi din bule, ce pătrund în porii epidermei. Astfel, tenul este curățat în profunzime și pregătit pentru următorul pas.

Capătul Derma Ion Galvanic masează și în același timp stimulează pielea, ajutând astfel serurile ARTISTRY să pătrundă în profunzime. În plus, dispune de mai multe programe, pe care le poți alege în funcție de tipul de serum folosit sau de rezultatul pe care vrei să îl obții. Însă acestea nu sunt singurele funcții ale dispozitivului.

Cum pielea din zona ochilor este de cinci ori mai subțire decât celelalte părți ale feței, are nevoie de o abordare personalizată. Cercetătorii ARTISTRY au creat Ultimate Eye, un accesoriu special pentru tratarea acestei zone. Deși încă nu mă confrunt cu riduri vizibile, pielea din jurul ochilor este mult mai uscată decât restul feței, iar acest lucru a dus la formarea unor linii fine. Ultimate Eye a reușit să îmi trateze localizat problema. Tehnologia acestuia se bazează pe trei principii distincte, oferindu-i pielii o îngrijire sporită și completă. Micro-vibrația asigură stimularea pielii și îi redă vitalitatea. Termotratamentul moderat crește circulația fluidelor din piele, iar stimularea galvanică crește gradul de absorbție a ingredientelor din cremele pentru ochi Artistry Youth Xtend, Artistry Hidra-V sau Artistry Supreme LX. Iar această cremă, special concepută pentru a fi utilizată împreună cu dispozitivul, ajută pielea să se regenereze profund și într-un timp mai scurt.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ultimate Eye poate fi folosit în două moduri diferite: fie pornit, fie oprit. Atunci când aleg Modul Pornit, aplic crema în jurul ochilor, iar apoi, pentru un minut și jumătate, masez fiecare ochi. Astfel, cu ajutorul microcurenților ionici, a termotratamentului și a microvibrației motrice, specifice accesoriului, ingredientele din cremă ajung mai rapid și mai profund în piele. Modul Oprit este ideal atunci când vreau să mă bucur de un masaj relaxant, însă care să și stimuleze pielea din jurul ochilor. După ce m-am asigurat că dispozitivul este oprit, încep să masez ușor pielea din jurul ochilor până la baza pleoapelor, cu mișcări circulare. Astfel, cele două funcții ale accesoriului îmi asigură o rutină de îngrijire completă și eficientă.

În doar câteva minute, am reușit să mă bucur acasă de beneficiile tratamentului profesional de care aveam nevoie. Fiindcă azi, mulțumită tehnologiei, un singur dispozitiv reușește să regenereze pielea, să îi redea strălucirea și aspectul sănătos, și în același timp să-mi aducă niște clipe de relaxare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video