Celebritățile care au readus manichiura french în trendurile de frumusețe

Credeai că manichiura french este un trend care nu va mai învia prea curând? Ei bine, celebritățile nu sunt de aceeași părere și vin cu reinterpretări cool și actuale ale celui mai cunoscut tip de manichiura din toate timpurile!

Dacă credeai că anii ’90 au revenit doar în materie de modă, și că mom jeans, basca sau colanții de ciclism sunt singurele elemente pe care le vei vedea în acest sezon, ei bine, te înșelai. Zona de beauty este și ea supusă comeback-urilor, iar manichiura french redevine la fel de cool ca atunci când Paris Hilton sau Jessica Simpson o purtau.

Manichiura french a apărut în anii ’70,  fiind inventată de Jeff Pink, fondatorul brand-ului Orly. Dacă la început era folosită doar de femeile din înalta societate, cu timpul tot mai multă lume a început să o poarte, devenind unul dintre cele mai populare tipuri de manichiură.

Din ’90 și până în 2000 a fost prezentă peste tot: de la celebrități pe covorul roșu, la elevele de liceu. Era indubitabil un must-have pentru orice femeie care își dorea să fie în pas cu tendințele. Însă, cum orice trend vine și pleacă, după aproape zece ani, manichiură french a început să își piardă din notorietate și să fie purtată doar de cele mai nostalgice dintre noi.

De aceea, mare ne-a fost mirarea când am început să vedem tot mai multe celebrități care au ales să își decoreze unghiile astfel. Beyonce, Kylie Jenner, Bella Hadid sau Hailey Baldwin sunt doar câteva dintre ele, și sunt convinsă că acesta este doar începutul. De ce spun asta? Fiindcă manichiura french a fost prezentă și pe catwalk în acest sezon, regăsindu-se la Săptămâna Modei de la New York în prezentările Christian Siriano, Alice + Olivia, Rag Bone, sau la Londra, la Yuhan Wang și PushButton.

Kylie Jenner

Kylie Jenner este exemplul perfect de cum poți transforma o manichiură clasică într-una extrem de actuală. Albul folosit în mod tradițional a fost înlocuit cu nuanțe neon, atât de în vogă în ultimele sezoane. Așa că, pentru a resuscita o manichiură care ți se poate părea banală, folosește culori atipice, de la cele fosforescente, la cele închise, de negru.

Bella Hadid

Bella Hadid este o fană înfocată a look-urile inspirate de anii ’90, introducând elemente caracteristice acelei perioade nu numai în ținutele ei, dar și în coafură, makeup sau manichiura. Cu toate că nuanțele folosite sunt cele specifice manichiurii french, ce este diferit de data aceasta este modul în care linia albă, de obicei perfect dreaptă, a fost trasată.

Beyonce

Dacă Beyonce poartă o manichiură french, atunci cred că știm ce vom cere și noi la următoarea vizită la salon.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a lansat o colecție de makeup inspirată de anii ’90, și ce altă alegere ar fi fost mai potrivită pentru unghii, dacă nu o manichiură clasică french?

Ariana Grande

Ariana Grande propune o reinterpretare a manichiurii french, alegând o formă ovală a unghiilor, iar partea albă nu este dreapta, ci sub forma literei V.

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin vine cu cea mai cool și mai actuală reinterpretare manichiurii french. A înlocuit culoarea clasică de roz folosită ca bază, alegând  una mai apropiată de culoarea naturală a unghiei, iar partea de sus, de obicei albă, a fost pictată într-o nuanță extrem de cool și de fresh.

Descoperă mai multe exemple în galeria noastră.

Citește și:
Cele mai hot colaborări de beauty ale toamnei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty