Zodiile care adoră să fie mereu în centrul atenției

Te bucuri că ești în centrul atenției, oriunde și oricând. Toți te cunosc, te plac și abia așteaptă să petreacă timp cu tine.

Zodiile care adoră să fie mereu în centrul atenției

Dar ce trebuie să știm noi despre aceste zodii? Ei bine, e clar că sunt adevărați extrovertiți, mai ales Leii și Gemenii care pur și simplu adoră să fie un subiect de discuție printre prieteni.

Cu toate acestea, unele zodii au nevoie de atenție fie pentru că le place sentimentul de a fi ‘cei populari’, fie că pur și simplu e o trăsătură de caracter, care vine inevitabil odată cu zodia.

Berbec

Nu există o persoană mai încrezătoare în forțele proprii decât un Berbec. Totul despre aceste persoane le aduce în centrul atenției, voit sau nu. Mereu sufletul petrecerii, mereu călcând apăsat, un Berbec e ușor de recunoscut într-o mulțime.

Femeia Berbec nu caută niciodată atenție, ci o primește fără doar și poate. Ea este conștientă de puterea ei de a întoarce priviri și da, știe că toți ar vrea să fie în locul ei, sau măcar prietena ei.

Gemeni

Una din prietenele cu care te distrezi cel mai bine, nativa născută în zodia Gemeni este o persoană cu vise mărețe, plină de entuziasm și mereu gata să facă ceva nebunesc. Dacă nu ai niciun Gemeni în viața ta, atunci nu-ți face griji, ea e genul de fată care se va împrieteni cu tine cât stai la bar și-ți aștepți băutura.

Cu mare poftă de viață și experiențe distractive, nativa Gemeni mereu își va testa propriile limite. Locul din centrul atenției nu e mereu de ajuns, și ea crede cu tărie că are mai mult de oferit, că merită și mai multă atenție.

Leu

Dacă te întrebai care zodie e dependentă de atenție, îți spunem noi: este Leul. Ea are o personalitate dominantă care de multe ori duce la un dramatism specific zodiei. Femeia Leu vrea întotdeauna toată atenția ta și consideră că o merită pe deplin.

Leii sunt hotărâți și ambițioși și vor merge departe pentru a-și atinge dorința de a primi atenție. Vor face orice pentru a fi în centrul atenției, chiar dacă asta înseamnă să ducă o situație la extrem sau să facă o scenă în public.

Scorpion

Scorpionul nu vânează atenția ca celelalte zodii, însă în anumite situații poate ușor să întoarcă privirile tuturor și să se impună în centrul unei mulțimi. Cu o personalitate unică, este greu de uitat (chiar imposibil), iar relațiile cu nativii Scorpion te intrigă deseori.

Nativele Scorpion nu încearcă, uneori nici nu au nevoie de atenție, dar sunt încrezătoare în farmecul propriu de a face o impresie de neuitat tuturor.

Săgetător

La fel ca Gemenii, persoanele născute în zodia Săgetător au o viață tumultoasă, sunt aventurieri înnăscuți și sunt printre cele mai populare persoane pe care le vei cunoaște vreodată.

Îi place atenția, însă în același timp adoră să își facă prieteni, să se simtă speciali și să fie o prezență pozitivă. De foarte multe ori, ea va fi cea care ține un grup de prieteni împreună și care va forma legături puternice cu fiecare dintre ei.

Femeia Săgetător nu încearcă foarte tare să fie în centrul atenției, ci prețuiește fiecare moment al vieții sale și îl explorează la maxim. Îi place atenția pentru că ii permite să fie populară și acea persoană pe care toți o iubesc.

Citește și:
Ce fel de flirt îi place unui bărbat, potrivit zodiei lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie