Horoscopul lunii februarie 2022: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii februarie 2022.

Horoscopul lunii februarie 2022: previziuni complete

Citește horoscopul lunii februarie 2022.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna februarie 2022

Este posibil ca pe alocuri să fii înțeleasă greșit de anumite persoane, dar nu alegi să te explici așa cum obișnuiai să o faci. Crezi mai mult în propriile capacități. Nimeni nu mai reușește să te „debusoleze sau să îți inducă confuzie în raport cu deciziile pe care le iei. Luna februarie a noului an este despre pasiunea pentru cariera ta.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna februarie 2022

Faptul că în anumite contexte alegi să taci denotă o maturitate emoțională cu care puțini oameni se pot lăuda. Autonomia și independența pe care le ai în plan profesional îți oferă șansa de a face lucrurile în propriul ritm. Te gândești ca pe parcursul acestei luni să te înscrii la noi proiecte de interes pentru cariera ta.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna februarie 2022

Pe parcursul lunii februarie vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. În zilele care urmează îți concentrezi destul de mult atenția asupra propriului spirit. Totodată, atitudinea
delăsătoare în raport cu anumite proiecte are o explicație care ți se va revela la momentul oportun.

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna februarie 2022

Încerci să pari ceea ce nu ești. Anumite relații din viața ta se vor destrăma fără ca tu să mai ai prilejul măcar de a vorbi despre propriile emoții. Poate așa este mai bine pentru tine. Cel puțin, așa speri. A te concentra pe viața profesională este cea mai la îndemână posibilitate de detașare. Cel mai important este să fii bine cu tine.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna februarie 2022

Dorința de a flirta cu cei din jur îți dă o aură de cuceritoare. Deși nu ești interesată de nici o relație în plan personal, simți nevoia de a ți se reconfirma sexualitatea. Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna februarie 2022

Luna februarie a acestui an nu va fi despre tine. Focusul tău va fi pe cei din jur. Deși încă nu știi spre ce direcție se îndreaptă toată jovialitatea de care ești înconjurată, te lași purtată de ea. Marte este destul de structurată din punct de vedere energetic și asta te va ajuta cu energia psihică.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna februarie 2022

A te „dezlega” de anumite promisiuni făcute propriei persoane te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară. Pui prea multă presiune pe tine, chiar și atunci când nu este cazul. Acesta este modelul tău de comportament. Atunci când deciziile pe care le iei au un impact social evident, este indicat să ceri și opinia celorlalți.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna februarie 2022

Te simți foarte ușor rănită și nu eziți să plasezi șantaje emoționale care nu își au rostul. Acțiunile celor din jur, de prea multe ori, nu sunt despre tine. Te simți vizată la orice pas. Această interiorizare reprezintă de fapt o mare neîncredere în sine. Luna februarie va fi una definitorie pentru anumite relații din viața ta.

Horoscop lunar SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie). Previziuni pentru luna februarie 2022

Te simți „acostată” de nevoile celor din jur. Te simți mai tot timpul stresată de gândul că trebuie să le faci pe plac celor din jur. Din păcate, de cele mai multe ori, este ceva ce îți impui tu. Astrele te vor ajuta să afli răspunsuri elocvente pentru câteva dintre necunoscutele din viața ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți în a le mai căuta.

Horoscop lunar CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie). Previziuni pentru luna februarie 2022

Contrabalansarea anumitor lucruri îți oferă șansa de a lua decizii înțelepte. Deși totul pare amorțit în jur, e o perioadă potrivită pentru a-ți creiona obiectivele pentru viitor. Încrederea pe care o acorzi anumitor persoane vorbește despre maturitatea ta emoțională. Este de preferat să te concentrezi pe viața profesională.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna februarie 2022

Chiar și atunci când hotărârea care ți-e caracteristică suferă schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlată în vreun fel de acest aspect. Te concentrezi doar pe ceea ce ai de făcut. Energia de la nivel astral este ca un fel de ghid pentru tine, pe care reușești să îl urmezi cu încredere și deschidere.

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna februarie 2022

Mai ales prin prisma situațiilor critice prin care treci în această perioadă, este nevoie să fii mai indulgentă cu tine. Cu siguranță nu ești la fel de exigentă cu cei din jur! Agitația de care ai parte la birou nu îți este neapărat pe plac, dar reușești să faci față presiunii, fără a apela la nici un fel de compromis cu care erai obișnuită.

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii februarie 2022? Crezi că ți se potrivește horoscopul lunii februarie 2022?

Citește și:
5 zodii temperamentale, care pot deranja prin comportamentul lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video