Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 16-22 martie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 16-22 martie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 16-22 martie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 16-22 martie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 16-22 martie 2020:


Deși te afli într-o perioadă de stagnare din mai multe puncte de vedere, nu este cazul să te grăbești să ieși din zona de confort. Ai nevoie de aceste zile pentru a te reface din punct de vedere energetic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 16-22 martie 2020:

Ideile tale neconvenționale sunt puse în practică în plan profesional și social de persoane în care ai încredere deplină. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16-22 martie 2020:

Te ții departe de orice fel de intrigi. Înainte de a face schimbări semnificative în ceea ce privește dinamica propriei vieți, trebuie să analizezi implicațiile pe care acestea le presupun. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 16-22 martie 2020:

Este posibil ca pe alocuri să fii înțeleasă greșit de anumite persoane, dar nu alegi să te explici. Crezi foarte mult în propriile capacități. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 16-22 martie 2020:

Autonomia și independența pe care le ai în plan profesional îți oferă șansa de a face lucrurile în propriul ritm. Ai mari obiective de atins în zilele care urmează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16-22 martie 2020:

De obicei alegi să fugi de propriile temeri. Această săptămână este definitorie pentru tine din punct de vedere emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 16-22 martie 2020:

Chiar dacă mândria ta este unul dintre aspectele pe care le susții cu cea mai mare încăpățânare, trebuie să fii conștientă că ajutorul venit din partea celor din jur poate fi unul benefic pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16-22 martie 2020:

Ai nevoie de iertare și îți dorești să ierți. Chiar dacă nu știi cum poți afla într-un mod palpabil că acest lucru se și întâmplă, o să încerci să fii mai flexibilă și mai umană cu cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16-22 martie 2020:

Chiar dacă pe moment unele persoane îți inspiră încredere, încearcă să fii rezervată. Aparențele pot înșela destul de mult. În acest moment al vieții tale nu ai energie decât pentru lucrurile absolut necesare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Horoscop săptămânal Capricorn: 16-22 martie 2020:

Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere la birou. Există posibilitatea să fii interpretată greșit. Circumstanțele în care te afli sunt tensionate de cele mai multe ori. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16-22 martie 2020:

Îți place să crezi despre tine că ai un impact evident asupra celor din jur, dar nici măcar nu știi dacă asta este important pentru tine. Cu siguranță totul are legătură doar cu propriul ego. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 16-22 martie 2020:

Orice comportament poate lua o formă duplicitară, conștient sau inconștient. Capacitatea de a ne înțelege cu adevărat nevoile ne este pusă la încercare zi de zi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video