Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 14 – 20 octombrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 14 - 20 octombrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 14 – 20 octombrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 14 – 20 octombrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 14 – 20 octombrie 2019:

Faci alegeri iraționale și fără sens și consecințele nu vor întârzia să apară. Venus va fi destul de agitat în zilele următoare și va reuși să te scoată din zona de confort. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 14 – 20 octombrie 2019:

Tu și partenerul de viață sunteți mai mult sau mai puțin pe aceeași lungime de undă în zilele care urmează. Amândoi veți comunica cu ușurință ceea ce simțiți sau ceea ce vă nemulțumește. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 – 20 octombrie 2019:

Te simți atât de obosită din punct de vedere psihic încât ai senzația că nu ești capabilă nici măcar să decizi cu ce te îmbraci în ziua următoare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 14 – 20 octombrie 2019:

Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmit anumite persoane ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 14 – 20 octombrie 2019:

Deși așteptările pe care le ai de la un posibil partener romantic sunt destul de exagerate, reușești totuși să te lași impresionată de anumite persoane. Ai nevoie de stabilitate emoțională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 – 20 octombrie 2019:

Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 14 – 20 octombrie 2019:

Modul respectuos în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 – 20 octombrie 2019:

Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care mănânci. Faci multe excese, de toate felurile, iar mișcarea fizică este din nou amânată pentru tot felul de motive puerile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 – 20 octombrie 2019:

Începând cu această săptămână toată atenția va fi concentrată asupra propriei persoane. Demersurile pe care le faci în acest sens au scopul de a te ajuta să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 – 20 octombrie 2019:

Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Vorbești deschis despre modul în care urmează să acționezi și faci cercetări amănunțite în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 – 20 octombrie 2019:

Modul în care decurg lucrurile în anumite relații de prietenie nu te mai afectează ca în trecut. Ești mult mai matură emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 14 – 20 octombrie 2019:

Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă, dar te ții departe de orice surescitare emoțională în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video