Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 august 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 13 – 19 august 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 13 – 19 august 2018:

Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți. Această săptămână este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 13 – 19 august 2018:

Prezența preponderentă a energiei lui Saturn aduce haosul și nesiguranța în viața ta. Mai ales la începutul acestei săptămâni, vei resimți această stare la o intensitate destul de mare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 – 19 august 2018:

Ești o persoană destul de rece și independentă. Ție îți priește de minune singurătatea. În acele momente doar cu tine reușești să accesezi resurse emoționale esențiale pentru menținerea propriului echilibru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 13 – 19 august 2018:

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Spre a doua parte a săptămânii ești mai încărcată cu activități profesionale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 13 – 19 august 2018:

Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 – 19 august 2018:

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Zilele acestei săptămâni îți oferă posibilitatea de a reflecta asupra propriilor alegeri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 13 – 19 august 2018:

În zilele care urmează îți focusezi atenția pe propriile nevoi. Ai idei noi pentru renovarea casei, vrei să te apuci de câteva cursuri de dezvoltare personală, petreci mult mai mult timp în aer liber și în compania familiei. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 – 19 august 2018:

Rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. În aceeași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 – 19 august 2018:

Firea ta mult prea calculată te îndeamnă să te privezi de un stil de viață caracterizat de adrenalină și emoții puternice. Este important totuși că în lucrurile mici de zi cu zi găsești fericirea în starea ei pură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 – 19 august 2018:

Conflictele de interes care apar între tine și partenerii de afaceri induc o atmosferă de lucru stresantă. În ceea ce privește propriile tabieturi, este important să îți setezi o serie de reguli de care să nu te dezici niciodată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 – 19 august 2018:

Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener te vor face să contemplezi la noțiunea de fericire, la ceea ce îţi oferă viaţa, la tot ceea ce ai trăit până în prezent. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 13 – 19 august 2018:

Dacă nu ești mulțumită cu ceea ce ți se oferă în relația personală, caută un moment potrivit pentru a vorbi despre asta. Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie