Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 12-18 noiembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 12-18 noiembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 12-18 noiembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 12-18 noiembrie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 12-18 noiembrie 2018:

Deși așteptările pe care le ai de la un posibil partener sunt destul de exagerate, reușești totuși să te lași impresionată de anumite persoane. Ai nevoie de stabilitate emoțională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 12-18 noiembrie 2018:

Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Te simți confuză și nesigură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12-18 noiembrie 2018:

„Recalibrarea” în anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 12-18 noiembrie 2018:

Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă în această săptămână, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 12-18 noiembrie 2018:

Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12-18 noiembrie 2018:

Prezența preponderentă a energiei lui Venus aduce haosul și nesiguranța în viața ta. Mai ales la începutul săptămânii, vei resimți această stare de sine la o intensitate destul de mare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 12-18 noiembrie 2018:

Dinamica vieții tale profesionale se schimbă radical în zilele următoare. Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, alegi să fii onestă în primul rând cu propria persoană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12-18 noiembrie 2018:

Deși poate nu îți dai seama de acest lucru, este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană din viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12-18 noiembrie 2018:

De fiecare dată când astrele sunt agitate, și viața ta se întoarce cu susul în jos. Modul în care recepționezi energia acestora nu poate fi controlat decât în situația în care ești conștientă de acest lucru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12-18 noiembrie 2018:

Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. Pe parcursul acestei săptămâni Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12-18 noiembrie 2018:

Întâmplările care au loc în zilele următoare ți se par fără sens. La birou te lași atrasă de ideile celorlalți colegi pentru că nu ai curajul să le expui pe ale tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 12-18 noiembrie 2018:

Starea de sănătate și grija de sine devin principalele tale priorități în perioada care urmează. Ciclurile pe care le realizează Venus îți induc o stare de agitație care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele profesionale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie