Femeile născute în aceste 5 zodii nu se vor întoarce niciodată la fostul iubit

Tocmai ce te-ai despărțit de iubitul tău, iar sentimentele tale sunt încă acolo. De aceea probabil te și întrebi de ce mai păstrezi încă legătura cu fostul iubit. Este și normal să-ți pui multe întrebări, mai ales dacă despărțirea a fost bruscă.

Femeile născute în aceste 5 zodii nu se vor întoarce niciodată la fostul iubit

Cele mai multe despărțiri ne scot la iveală anumite sentimente, pe care înainte nici nu le avem. Există, însă, și persoane ceva mai instabile, iar iubirea lor pentru un fost partener este de ajuns pentru a se întoarce la el. Dar, există și persoane care nu vor vrea să-și mai vadă fostul iubit vreodată, și mai ales să fie din nou rănite de aceeași persoană.

Iată care sunt zodiile care nu se vor mai întoarce niciodată la fostul iubit:

1. Leu

Așa cum le spune și numele, Leii sunt persoane dominante, în mai multe aspecte ale vieții. Sunt încrezătoare și foarte sigure de propria persoană și își doresc să fie tratate regește. Chiar consideră că e total umilitor să dea o a doua șansă unui fost iubit. Dacă sunt rănite, atunci vor face tot posibilul să fie puternice, măcar să încerce și să meargă mai departe. Cu cât vei încerca să o recâștigi, cu atât va fi mai încrezătoare. Sunt conștiente că merită tot ceea ce e mai bun și nici nu se vor abține să nu-ți spună că ai făcut o greșeală cumplită părăsindu-le.

2. Scorpion

Atunci când vine vorba de o relație, nativele Scorpion sunt spirite organizatoare. Nu se vor uita niciodată înapoi. Nu le place deloc minciuna, ba chiar au un simț foarte bine dezvoltat atunci când vine vorba de persoane care nu sunt tocmai sincere. Ca și în cazul Leilor, nu au puterea de a se întoarce și de-a da vreo șansă unui fost iubit.

3. Săgetător

Nimeni nu îmbrățișează suveranitatea mai mult decât un Scorpion, mai ales după o despărțire. Pentru ei, viața este trecătoare și cel mai bun mod de a o trăi este de a nu se uita înapoi, indiferent de situație. Relațiile chiar le fac să se simtă, oarecum, limitate. Dacă ai fost ceva mai atașat în timpul relației cu un Scorpion, va fi mai mult decât fericit să fugă mâncând pământul. Nu sunt deloc dispuse să dea o a doua șansă, fie că vine din partea partenerului acest lucru și nu din partea ei.

4. Capricorn

Capricornii sunt persoane cunoscute pentru deținerea controlului, mai ales când vorbim de o relație. Iar, atunci când are loc o despărțire, vor fi foarte reținute în legătură cu o a doua șansă. Dacă ajungi chiar să înșeli un Capricorn, în loc să vă despărțiti pe o cale amiabilă, atunci, în mod clar, nu te va ierta niciodată. Dacă vei continua să vorbești cu ea, e posibil să fie cea mai mare greșeală pe care o faci.

5. Vărsător

Vărsătorii se despart din mai multe motive. Printre care și faptul că nu-și exprimă emoțiile chiar în cel mai bun mod cu putință, fie ele negative sau pozitive. Un singur lucru este cert, un Vărsător nu va face niciodată vreun compromis în a se întoarce la fostul iubit. Nu le place deloc ideea unei dezamăgiri, mai ales când vine vorba de o relație. Deciziile lor sunt foarte bine gândite înainte și știu foarte bine faptul că o a doua șansă le va cauza și mai multă suferință.

Citește și:
De câtă afecțiune are nevoie fiecare zodie

Text: Iulia Braslasu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din astrologie