Cum flirtează fiecare femeie, în funcție de zodia ei

Dacă aveai impresia că nu există o legătură între flirt și astrologie, ei bine, iată că este! Află în continuare care este modalitatea prin care femeie flirtează.

Cum flirtează fiecare femeie, în funcție de zodia ei

Există o mulțime de motive pentru care alegem să flirtăm, fie pentru a ne consolida o anumită imagine, fie pentru a ne simți bine și a trăi momentul, ori pentru a experimenta și a ieși din zona de confort. Oricare ar fi motivul pentru care flirtăm, important este să ne distrăm când facem asta!

Flirtul este în sine un mod prin care ne putem da seama de limitele pe care le avem și de cât de mult suntem dispuși să experimentăm. De cele mai multe ori, un flirt nu are neapărat și rezultatele dorite, dar este și un mod prin care putem avea mult mai multă încredere în noi și în abilitățile noastre de a atrage un bărbat.

Fiecare femeie are propriul mod prin care alege să flirteze, iar în acest sens venim în ajutorul tău și îți spunem care este felul prin care femeile flirtează, conform zodiei lor:

1. Berbec

Modul prin care femeia Berbec flirtează are legătură cu felul în care se raportează la bărbatul pe care îl place. Dacă într-adevăr dorește să inițieze o conversație cu el, femeia Berbec va avea un contact vizual cu el, încercând prin acest mod să îl impresioneze.

2. Taur

Femeia Taur este extrem de sigură și hotărâtă pe alegerile pe care le face, iar în acest sens ea preferă să abordeze direct un bărbat în loc să apeleze la anumite clișee. Modul ei direct de a fi o ajută să spună încă de la început ceea ce își dorește de la o relație, implicit de la un partener.

3. Gemeni

Femeia Gemeni este extrem de discretă când vine vorba de viața personală, iar acest lucru îl face și când vine vorba de a flirta cu un bărbat. Ea alege să păstreze lucrurile doar pentru ea și să își exprime sentimentele doar atunci când este foarte sigură.

4. Rac

Stilul prin care femeia Rac flirtează are legătură cu felul în care îl privește pe bărbatul pe care îl place. Ea apelează la limbajul corpului pentru a reuși să-l impresioneze pe cel pe care și-l dorește.

5. Leu

În mod cert, femeia Leu este printre cele mai dominante femei. Ea preferă să dețină controlul situației, iar în acest sens, poate avea o atitudine arogantă, însă doar pentru a-l face pe cel pe care îi place conștient de sentimentele pe care le are.

6. Fecioară

Femeia Fecioară preferă să cunoască extrem de bine un bărbat înainte, iar ulterior să flirteze cu el. Pentru ea, inteligența joacă un rol extrem de important atunci când vine vorba să cunoască un bărbat nou cu care să aibă și o relație.  

7. Balanță

Femeia Balanță apelează la complimente când vine vorba de a flirta cu cineva. Va încerca să îl facă pe bărbatul de lângă ea să se simtă cât se poate de bine, încercând să îi evidențieze calitățile. 

8. Scorpion

Femeia Scorpion apreciază foarte mult la un bărbat simțul umorului, iar din acest motiv va încerca și ea la fel să facă pentru a reuși să îl impresioneze. Dacă bărbatul de care s-a îndrăgostit râde la glumele ei, atunci cu siguranță este bărbatul potrivit. 

9. Săgetător

Femeia Săgetător este una dintre femeile generoase, care întotdeauna se va gândi mai întâi la alții și ulterior la propria persoană. Ea va flirta folosindu-se de o cină romantică pe care să i-o pregătească bărbatului pe care îl place sau să îi ofere un cadou pe care el și-l dorește.

10. Capricorn

Femeia Capricorn este într-adevăr extrem de pretențioasă și trebuie să se asigure foarte bine înainte de a se implica emoțional într-o relație. Din acest motiv, preferă să îl pună serios la încercare pe bărbatul pe care îl place, punându-i și anumite întrebări incomode.

11. Vărsător

Surprinzător sau nu, dar nu îți vei da seama niciodată de felul în care flirtează femeia Vărsător deoarece ea nu știe să flirteze. Este mereu sinceră, astfel că preferă să spună direct ce anume își dorește pentru a fi sigură atât ea, cât și bărbatul pe care îl place. 

12. Pești

Femeia Pești își dorește o relație serioasă și de lungă durată. Pentru ea, contează foarte mult stabilitatea și să își întemeieze o familie. Astfel, ea preferă să lămurească încă de la început acest aspect cu bărbatul pe care îl place. 

Citește și:
6 zodii care au nevoie să fie mereu într-o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie