Cele 3 zodii care vor fi cele mai afectate de „Luna Sângerie” din iulie

În noaptea de 27 spre 28 iulie, vom fi martorii a celei mai lungi eclipse totale de Lună a secolului 21: de o oră și 43 de minute, iar astrologii sunt de părere că acest tranzit își va lăsa o puternică amprentă asupra anumitor zodii.

Cele 3 zodii care vor fi cele mai afectate de „Luna Sângerie” din iulie

Deși există aproximativ două eclipse de lună pe an, experții cred că aceasta va avea un efect mai mare: în timp ce apar veșnicele schimbări de sentimente și tensiuni emoționale, temute de cei mai mulți adepți ai horoscoapelor, această eclipsă prelungită va fi însoțită de un nivel suplimentar de intensitate.

Pentru unele semne zodiacale, Luna plină poate să decurgă în mod normal, fără prea multe complicații, însă pentru altele, aceasta poate să fie și o prezență catastrofală. De-a lungul acestei nopți, unii dintre noi își vor simți sentimentele schimbate drastic, sau chiar opusul: alții se vor simți destul de productivi sau inspirați. Să nu ne agităm! Rămâne de văzut ceea ce se poate întâmpla. În cazul în care previziunile se adeveresc, ar trebui să îți amintești că orice situație se rezolvă cu stăpânire de sine, înțelegere, analiză și nu în ultimul rând, cu un gram de detașare. Așadar, iată care sunt cele 3 zodii afectate de această „Lună Sângerie”:

Vărsător

Eclipsa totală de lună aduce o schimbare uriașă în zona relațiilor. Fie că interacționezi mai bine cu cei dragi, fie că renunți la anumite persoane, ești foarte atentă la sentimentele tale și nu te lași influențată de nimeni când trebuie să iei decizii importante. În esență, tu ești un suflet excentric, detașat și lipsit de griji. Dar în această perioadă, parcă nu te-ai da înapoi de la o ceartă când știi că nu ești îndreptățită. În orice caz, ai o înclinație mai mare pentru dramă zilele acestea și pe bună dreptate, multă tensiune internă se prevede în viitorul tău. De aceea, ar fi bine să îți faci timp pentru meditație – te va ajuta să pui capăt acelor probleme confuze și agasante prin care vei trece pe parcursul acestei luni.

Capricorn

Știu că de obicei nu îți place să-ți reinventezi obiceiurile deja stabilite, însă în această perioadă, ar trebui să acorzi o șansă artei de trece peste și de a lăsa totul așa cum este. Trăsăturile specifice zodiei tale te determină să controlezi tot ce este în jurul tău, dar asta clar nu se poate întâmpla luna aceasta. Viața ta sexuală va avea suferit, dar și orice relație de natură romantică. Aceste probleme pot fi cauzate de stres sau poate de motive financiare. În cele mai multe cazuri, ambele cauze vor fi prezente. Așadar încearcă să abordezi situația cu mult calm, cu o minte deschisă și cu domol când vine vorba de luarea unei decizii. Dar nu uita: acționează mereu cu respect de sine și ține cont și de nevoile tale.

Leu

Sezonul Leului se apropie cu pași repezi ceea ce înseamnă un nou val de energie asupra ta. Este posibil să începi să îți evaluezi impactul pe care îl ai asupra a ceea ce se află în jurul tău, dar te vei simți prea nesigură pe tine ca să faci ceva în privința aceasta. Nu te panica! Acest lucru va avea un impact pozitiv asupra vieții tale. Ți se oferă oportunitatea de a învăța mai multe despre tine și de a lăsa în urmă orice restricție auto-impusă sau părere care nu-ți serveau oricum nicio bucurie. Acționează cu mult curaj, dar ține minte: nu te precipita. Și ce este cel mai important: convingerile tale devin mai corecte și mai realiste pentru tine.

Citește și:
Ce înseamnă fericirea pentru fiecare zodie

Text: Monica Andreea Olaru
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie