Cât de entuziasmată ești să te implici într-o nouă relație, în funcție de zodia ta

Cu toții ne dorim să avem parte în viața noastră de dragoste, dar sunt și persoane care se tem să se implice când vine vorba de o nouă relație.

Cât de entuziasmată ești să te implici într-o nouă relație, în funcție de zodia ta

Conform astrologiei, există zodii care ar da orice pentru a fi într-o relație. Pe de altă parte, mai sunt și zodii care se plictisesc destul de repede și întotdeauna vor să experimenteze.

Indiferent de categoria din care faci parte, trebuie să îți dai seama că nu trebuie să te implici într-o relație doar pentru că simți o presiune din partea celor din jur – fie că vorbim de prieteni ori familie. Trebuie să fii într-o relație atunci când simți și ești convinsă de asta.

O nouă relație vine pentru fiecare dintre noi drept o oportunitate de a ne găsi un bărbat pe care să îl avem alături cât mai mult timp, dar ne poate determina să ne cunoaștem mai bine și să ne dăm seama care sunt limitele noastră. Așadar, iată care sunt zodiile care sunt entuziasmate când vine vorba de o nouă relație și cele care nu se bucură atât de tare de acest lucru:

1. Berbec

Femeia Berbec este mereu optimistă și găsește câte o soluție atunci când întâmpină o problemă. Ea se gândește în permanență la viitorul ei și mereu este deschisă la o nouă relație. Reușește extrem de ușor să treacă peste o despărțire, deoarece știe că nu merită să sufere. 

2. Taur

Femeia Taur este entuziasmată și mereu pregătită de o nouă relație deoarece îi place ideea de a avea pe cineva alături pe care se poate baza oricând. Ea trebuie să petreacă foarte mult timp cu bărbatul pe care îl place înainte de a fi într-o relație cu el deoarece trebuie să fie convinsă că nu va suferi.

3. Gemeni

Pe femeia Gemeni întotdeauna o vei vedea într-o relație deoarece îi este foarte teamă de singurătate. Ea poate trece foarte ușor peste o despărțire și e mereu dornică să cunoască persoane noi. Pe lângă asta, îi place să aibă alături un bărbat cu care să aibă aceleași interese și valori. 

4. Rac

Femeia Rac este mereu sensibilă și se implică în totalitate unei relații. Știe să îi ofere partenerului gesturi de afecțiune atunci când este nevoie și mereu va pune nevoile lui mai presus de ale ei. Cu toate astea, îi e teamă să nu sufere, așa că va aștepta până când se va implica într-o nouă relație.

5. Leu

Femeia Leu tinde să fie cea care preia controlul unei relații, iar de foarte multe ori această atitudine îl poate deranja pe partenerul ei. Îi place să cunoască în permanență oameni noi și știe că merită întotdeauna ce este mai bun. Apreciază foarte mult atunci când are alături o persoană în care își poate pune încrederea.

6. Fecioară

Femeia Fecioară este mereu organizată, așa că preferă să nu își piardă timpul cu persoane cu care simte că nu rezonează. Calitățile care o atrag la un bărbat sunt inteligența și simțul umorului. Dacă va găsi un bărbat care să aibă aceste trăsături, cu siguranță va fi într-o relație cu el.

7. Balanță

Pentru femeia Balanță contează foarte mult să aibă parte în relație de romantism. Știe că trebuie să fie sinceră încă de la început și să îi spună partenerului ceea ce simte pentru a nu exista confuzii pe parcurs. Ea așteaptă cu nerăbdare să fie într-o nouă relație, deoarece este o persoană pasională, care are multe lucruri de oferit.

8. Scorpion

Femeia Scorpion abia așteaptă să fie într-o nouă relație, deoarece prin acest mod își învinge timiditatea. O relație îi dă posibilitatea de a experimenta noi sentimente și de a-și ieși din zona de confort. Îi este teamă de singurătate și de faptul că va găsi greu un bărbat potrivit pentru ea.

9. Săgetător

Femeia Săgetător este mereu pozitivă, optimistă și entuziasmată. Ea acordă o foarte mare atenție relației și își dorește să fie cât mai mult timp cu partenerul ei. Este o persoană deschisă, așa că nu îi va fi greu să găsească mereu subiecte de discuție.

10. Capricorn

Femeia Capricorn întotdeauna va căuta în relațiile ei acel bărbat cu care își va întemeia o familie și de ce nu, să aibă și un copil. Ea este în căutarea unui partener serios, care să aibă răbdare pe tot parcursul relației.

11. Vărsător

Chiar dacă femeia Vărsător preferă să își petreacă cea mai mare parte a timpului singură, ea va aprecia dacă are alături un bărbat care să o înțeleagă și să o ajute atunci când este nevoie. Vrea să se simtă iubită, dar știe că și ea la rândul ei trebuie să ofere aceeași afecțiune partenerului.

12. Pești

Pentru femeia Pești, dragostea este foarte importantă și mereu va fi în căutarea unui partener. Preferă să se implice în relații doar atunci când este cu adevărat pregătită și nu acceptă compromisuri deoarece vrea să se implice în totalitate unei relații cu bărbatul pe care îl iubește. 

Citește și:
6 zodii serioase care pot avea relații puternice

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie