Bărbații născuți în aceste zodii au cele mai mari șanse să fie partenerii ideali de cuplu

Crezi că ai găsit partenerul ideal și ai o relație fericită cu el? Cu siguranță zodia lui se află printre acestea.

Bărbații născuți în aceste zodii au cele mai mari șanse să fie partenerii ideali de cuplu

De la compatibilitate, caracter, preferințe, aspect fizic și opinii, toate astea sunt câteva dintre lucrurile esențiale pe care fiecare dintre le are în minte când vine vorba de găsirea partenerului care ni se potrivește. Însă, de ajutor ne este și astrologia.

Dacă până acum nu ai acordat o foarte mare atenție astrologiei, ar trebui să o faci de acum încolo pentru că îți poate oferi sfaturi prețioase legate de un potențial partener.

Scorpion

Fermecători, misterioși, mereu atenți la nevoile partenerei de cuplu, ei sunt nimeni alții decât bărbații din zodia Scorpion. Oamenii se simt atrași de latura lor intrigantă și de privirea seducătoare. Sunt fideli și știu cum să își mulțumească iubitele. S-ar putea să observi că le este greu să vorbească deschis despre sentimentele lor, dar atunci când depășesc acest moment, o fac în cel mai frumos mod, arătându-și din plin afecțiunea. De asemenea, sunt și înțelegători și sunt conștienți de cât de important este ca într-o relație partenerii să își acorde spațiul necesar.

Balanță

În ceea ce îi privește pe bărbații Balanță, și ei sunt foarte înțelegători și liniștiți. Încearcă să evite pe cât pot conflictele și discuțiile care pot în cele din urmă să pună capăt unei relații. Maniera critică în care privesc lumea îi ajută să evalueze și să fie empatici cu emoțiile partenerei. Poți avea încredere deplină în ei, sunt romantici și cu fiecare gest îți demonstrează cât de bine știu să te trateze. 

Rac

Bărbații născuți în zodia Rac sunt sensibili și puțin timizi când vine vorba de exprimarea emoțiilor în fața persoanei iubite. Le pasă foarte mult de cea alături de care formează un cuplu și se asigură că nu o dezamăgesc. În cazul în care iubitul tău este Rac, nu ar trebui să te surprindă dacă îți va face cadouri pentru că acesta este felul lui de a-ți arăta cât de importantă ești pentru el.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Gemeni

Deși la prima vedere ai crede că bărbatul din zodia Gemeni te va înșela cu prima ocazie, trebuie să îți spunem că nu ai dreptate. Chiar dacă sunt sociabili și vor să se înconjoare de oameni, ei își iau în serios angajamentul unei relații și sunt loiali. Știu exact când anume să se distreze, când e cazul să poarte o conversație serioasă și nu își trădează niciodată partenera.

Berbec

Într-o relație amoroasă, bărbații din zodia Berbec sunt obișnuiți să domine, însă o fac într-un mod extrem de seducător. Pentru ei este important să își facă partenera să se simtă iubită, apreciată și specială. La început pot lăsa o impresie greșită, dar când ajungi să îi cunoști cu adevărat, îți vei da seama că sunt atenți, respectuoși și că pe lângă relația sentimentală, poți lega și o prietenie cu ei.

Citește și:
Cele mai toxice perechi de zodii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video