8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre femeia Fecioara

Fecioarele sunt calme, echilibrate si in cautare de respect si afectiune. Adora echilibrul si fac tot posibilul ca sa evite situatiile conflictuale.

8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre femeia Fecioara

Pentru a afla alte opt lucruri despre femeile din zodia Fecioara, citeste in continuare:

1. Doreste binele tuturor

Fecioarele pun mare pret pe armonie si pace si sunt mereu atente la bunastarea celor din jur, incercand sa ramana intelegatoare chiar si in situatii mai tensionate. Firi sensibile, nativele din zodia Fecioara ii pun de multe ori pe altii pe primul loc, sarind intotdeauna in ajutor oricui are nevoie de ele.

2. Lucreaza excelent in echipa

Datorita abilitatilor foarte bune de comunicare si a faptului ca Fecioarele incearca sa-i asculte si sa-i inteleaga pe cei din jur, ele lucreaza excelent in echipa. Oamenii adora sa stea in preajma lor, datorita energiei pozitive pe care o transmit in permanenta, fiind totodata si foarte buni organizatori si lideri.

3. Evita conflictele

Fecioarele isi pastreaza calmul in situatii de confict, incercand sa evalueze foarte bine o situatie inainte sa traga concluzii. Se gandesc foarte intens inainte sa vorbeasca si intotdeauna folosesc un ton calm, plin de intelepciune, care ajuta la aplanarea conflictelor.

4. Se pricepe sa-i faca pe cei din jur sa se simta confortabil

Simpatia este o alta calitate a Fecioarelor, pe care o scot la iveala cat de des au posibilitatea. Sunt atente la nevoile si dorintele celorlalti, facandu-i intotdeauna sa se simta confortabil. De asemenea, Feciorelor le place sa afle cat mai multe despre persoanele din jur, devenind de multe ori experti in vietile altora.

5. Este inteligenta

Fiind un semn de pamant, Fecioarele tind intotdeauna sa se dezvolte atat personal, cat si profesional. Isi impun teluri inalte si lupta ca sa le atinga. Adora sa invete lucruri noi, asa ca le vei vedea mereu la muzeu, teatru sau citind o carte.

6. Este foarte sociabila

Fecioarele adora sa iasa in diferite grupuri, fie in oras sau la diferite evenimente culturale. Comunicative din fire, le face placere sa impartaseasca ganduri cu cei din jur, dar si sa asculte parerile sau povestile de viata ale celorlalti.

7. Este fermecatoare

Femeile din zodia Fecioara sunt fermecatoare datorita abilitatilor excelente de comunicare pe care le pun in practica de cate ori au ocazia. Stiu intotdeauna ce sa spuna ca sa se faca placute, iar oamenii roiesc in jurul lor. De asemenea, tot datorita sarmului lor, Fecioarele devin destul de manipulante cu cei din jur daca isi doresc asta.

8. Este idealista

Fecioarele isi construiesc de multe ori o lume ideala, perfecta, in care au impresia ca traiesc. Semne de aer, acestea viseaza de multe ori cu ochii deschisi' la o lume plina de pace si liniste. Contactul cu realitatea este uneori prea brusc si atunci Fecioarele isi scot la iveala firea sensibila si timida.

Text: Andrada Dolofan
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie