6 zodii care nu preferă o relație de lungă durată

Fiecare dintre noi ar trebui să își dea seama atunci când este pregătit pentru o relație, însă mai sunt și persoane care, oricât de mult ar încerca, nu pot sta foarte mult timp alături de partenerul lor.

6 zodii care nu preferă o relație de lungă durată

Trebuie să recunoaștem, relațiile sunt o adevărată provocare, mai ales dacă nu ai sentimente puternice față de partener, însă îți dorești cu ardoare să ai pe cineva alături.

Pe de altă parte, mai sunt și persoane care, oricât de mult și-ar propune, nu pot avea o relație de lungă durată, iar aici motivele pot fi multiple, fie că în momentul respectiv vor să se axeze pe carieră sau simt că ar trebui să se implice într-o relație doar atunci când sunt foarte sigure. 

Iată care sunt cele 6 zodii care nu preferă o relație de lungă durată:

1. Taur

Femeia Taur se plictisește destul de repede într-o relație, iar din acest motiv simte mereu nevoia de a experimenta, astfel încât să își dea seama ce anume își dorește. Ea este extrem de sociabilă și poate cuceri pe oricine cu felul ei de a fi, însă, dacă îți dorești să fii într-o relație cu ea, ar trebui să știi înainte că ea nu vrea una de lungă durată.

2. Săgetător

Femeia Săgetător vrea să fie într-o relație deoarece nu îi place ideea de a fi singură. Are în permanență nevoie de afecțiune, însă e destul de greu să fii cu ea într-o relație deoarece e independentă și nu reușește să comunice exact ceea ce își dorește sau simte. Astfel, îți poate da impresia că are sentimente intense pentru tine, când de fapt nu este așa.

3. Balanță

Femeia Balanță nu se simte pregătită emoțional pentru o relație. Pentru ea contează mai mult atracția fizică pe care o are față de o persoană și preferă să nu își asume un angajament. Așa că, ar trebui să știi asta în cazul în care te-ai îndrăgostit de o femeie Balanță deoarece e posibil ca în cele din urmă să fii dezamăgit. 

4. Scorpion

Femeia Scorpion nu are intenția de a fi într-o relație, asta doar în cazul în care își găsește sufletul pereche, lucru care nu se va întâmpla foarte curând. Preferă să se concentreze în prezent pe alte lucruri, cum ar fi cariera sau dezvoltarea personală și să aștepte până când va găsi persoana potrivită ei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

5. Gemeni

Femeia Gemeni este foarte critică în ceea ce privește persoanele din jurul ei, iar din acest motiv e greu să fii într-o relație cu ea. Ea are tendința de a judeca foarte mult, însă nu face asta dintr-o rea intenție, ci doar pentru că își dorește alături de ea o persoană care să o iubească și să o aprecieze pentru ceea ce este. 

6. Berbec

Femeia Berbec își dorește să experimenteze extrem de mult, așadar prioritatea ei nu este o relație, în special una de lungă durată. Chiar dacă știe ce anume și-ar dori de la o relație, preferă să mai aștepte și să evite o eventuală dezamăgire. 

Citește și:
4 zodii mature emoțional care sunt pregătite pentru o relație serioasă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video