4 zodii care vor găsi dragostea în 2020

Aceste patru zodii trebuie să lase trecutul în urmă, deoarece noul an le va aduce numeroase surprize, mai ales în plan sentimental.

4 zodii care vor găsi dragostea în 2020

Un nou an ar trebui să fie întotdeauna un prilej pentru a lăsa în urmă relațiile nepotrivite, amintirile neplăcute, fiind totodată vorba și despre posibilitatea unui nou început, fie că vorbim despre locul de muncă sau o nouă relație.

În 2020 aceste patru zodii sunt cele care se vor bucura de un nou început în ceea ce privește viața sentimentală, astrele pregătindu-le noi povești de dragoste.

Dacă o relație serioasă este lucrul la care te-ai gândit de ceva timp și ai găsit deja o persoană interesantă, este posibil ca în 2020 relația voastră să devină una serioasă, iar pentru acest lucru le poți mulțumi și astrelor. Dacă până acum nu ți-a atras nimeni atenția, pregătește-te ca în 2020 să te îndrăgostești chiar atunci când te aștepți mai puțin.

1. Berbec

Berbecii vor întâlni o persoană nouă în 2020, însă doar dacă sunt dispuși să acorde mai multă atenție celor din jur și să aibă conversații sincere. Astrele vor influența puternic nativii Berbec, oferindu-le oportunitatea de a fi mai deschiși, de a simți emoții mai puternice și de a fi vulnerabili în fața unui partener care este dispus să îi asculte.

Aceștia sunt obișnuiți de obicei să acționeze destul de repede în funcție de propriile obiective, oferind rar timp pentru a găsi un partener sau pentru a se gândi cu adevărat la o relație. Aceste gânduri nu îi descriu, însă este momentul ca ei să facă un efort și să iasă din zona lor de confort, oferind atenție persoanelor din jurul lor.

Dacă se vor deschide în fața unei persoane interesate de ei, Berbecii vor fi surprinși de legăturile puternice care se pot forma între oameni, acest lucru fiind valabil și din perspectiva relațiilor de prietenie.

2. Fecioară

Fecioarele au șanse mai mari ca niciodată să își găsească dragostea în noul an și asta datorită planetei Jupiter. Nativii Fecioară vor avea parte de mai mult noroc în toate privințele și, totodată, vor fi foarte entuziasmați de noile aventuri care vor veni cu o nouă relație.

Pentru Fecioare nu este deloc dificil să găsească o nouă relație, fiind suficientă o simplă conversație. În schimb, nativii Fecioară ar trebui să iasă din zona lor de confort pentru a se bucura cu adevărat de ceea ce le oferă acest an. Totodată, doar pentru că este ușor pentru aceștia să găsească un nou partener, nu înseamnă că ar trebui să creadă că relația va dura pentru totodeauna. Ar trebui ca Fecioarele să nu aibă așteptări prea mari și să nu creadă că fericirea lor este legată de o singură persoană.

Orice relație care va apărea în acest an va aduce bucurie și momente importante, însă este important să te concentrezi asupra fiecărei clipe, fără a te îngrijora în privința trecutului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

3. Săgetător

Săgetătorii vor începe noul an cu o relație distractivă, care le va reda starea de bine după un an dificil din punct de vedere emoțional. În 2020, Săgetătorii vor avea mai multă energie și se bucura mai mult de flirturi și de un posibil nou partener.

Planetele te vor ajuta să ai o relație intensă, însă în funcție de ceea ce îți dorești fie va deveni o poveste de lungă durată, fie se va stinge după câteva luni. În noul an ai șanse mari să găsești o persoană specială, care te-ar putea ajuta să găsești stabilitatea pe care ți-o dorești, însă doar dacă ești dispusă să depui efort pentru ca această relație să funcționeze.

Cel mai bine este să fii sinceră în privința dorințelor tale cu noul partener pentru a te asigura că vă veți bucura amândoi de acest nou început.

4. Vărsător

Pentru Vărsători anul 2020 aduce o relație neașteptată. Fie nu-ți doreai în acest moment o astfel de legătură, fie pur și simplu nu te așteptai ca acea persoană să îți devină atât de apropiată, influența lui Venus se va resimți și în cazul tău.

Întreaga experiență poate fi una destul de interesantă pentru Vărsători, aceștia concentrându-se rar asupra dezvoltării unei astfel de legături. Dacă până acum nu te-ai gândit foarte serios să ieși la întâlniri, anul 2020 ar putea fi momentul perfect pentru a încerca să cunoști persoane noi.

Încearcă să fii mai deschisă la această idee, deoarece vei fi mai fericită decât te-ai aștepta. Datorită astrelor, noul an este perfect pentru a întâlni acea persoană specială pentru tine.

Citește și:
Zodiile predispuse să își saboteze singure relația

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video