Tot ce trebuie să știi despre oglinzile de baie

Oglinzile, pe lângă faptul că sunt necesare din punct de vedere funcțional, contribuie în mod semnificativ la decorul încăperilor.

Tot ce trebuie să știi despre oglinzile de baie

În orice loc ar fi montate, au rolul de a crea iluzia unui spațiu mai luminos și mai mare, cu atât mai mult în cazul băilor. Luând în considerare că majoritatea băilor din apartamente sunt mici că și dimensiune, montarea de oglinzi baie este soluția optimă pentru a oferi senzația unui spațiu mai mare.

Alegerea oglinzii potrivite nu este o acțiune tocmai ușoară dacă iei în considerare multitudinea de modele și faptul că trebuie să fie în concordanță cu ambianța băii. Oglinzile pot fi de mai multe tipuri, iar când dorești să alegi una, trebuie să te asiguri că se potrivește cu restul obiectelor din baie. Spre exemplu, oglinda de baie dreptunghiulară Kolpasan Luna de la E-baie se potrivește într-un decor modern, cu condiția că restul elementelor din baie să fie în aceeași formă.

Tipuri de oglinzi baie

În ceea ce privește tipurile de oglinzi, acestea se disting în funcție de formă, dar nu numai. Că și formă, sunt disponibile oglinzi baie pătrate, rotunde și dreptunghiulare. Acestea pot fi simple, dar pot fi și montate direct pe un dulap. De altfel, pot avea etajeră, lumina încorporată sau ecran tactil. Varietate de modele acoperă necesitățile și preferințele oricui.

Dacă ai nevoie de o oglindă practică, poți alege varianta cu dulap, care îți permite să te folosești rafturile interioare pentru depozitarea produselor de îngrijire. În cazul în care îți dorești ceva mai luxus, optează pentru varianta de oglindă cu touchscreen. De asemenea, pentru o baie amenajată în stil vintage, poți opta pentru o oglindă rotundă, cu margine de piele sau lemn.

Fiind disponibilă pe piață o gama atât de variată de oglinzi baie, este imposibil să nu găsești un model potrivit gusturilor tale. Pentru inspirație, folosește internetul. Ia în calcul stilul de amenajare al casei și nu uită să vezi ce modele de oglinzi moderne de la E-baie se potrivesc mai bine.

Cum se montează corect o oglindă în baie?

Înainte de a monta oglindă, asigura-te că ai ales dimensiunea potrivită. Oglindă nu trebuie să depășească dimensiunea lavoarului sau a blatului. Fiindcă montajul unei onglinzi este destul de ușor de efectuat, poți face acest lucru singur sau cu ajutorul unui alt membru din familie sau prieten.

Instrucțiuni de montaj:

       Se montează întotdeauna deasupra lavoarului. Axa inferioară trebuie să fie la o dimesniune de minim 30 cm de lavoar pentru a evita stropirea acesteia.

       Centrul oglinzii trebuie să fie la nivelul privirii.

       Pentru a monta drept oglindă, folosește o nivela cu bulă (numită și boloboc).

       Măsoară suprafață pe care dorești să montezi oglindă și însemnează cele două locuri în care vei face găurile.

       Utilizează bormașina pentru realizarea celor două găuri. Burghiul trebuie să fie de aceeași dimensiune că cea a diblurilor. Adâncitura trebuie suficient de mare pentru a fixă diblurile corespunzător. Bormașina se ține obligatoriu perpendicular pe perete.

       După realizarea celor două găuri, montează diblurile și sistemele de prindere din spatele oglinzii.

       Așează oglindă pe perete și gata!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration