Summer Fashion Inspiration: Maurice Munteanu, live despre tendințele verii și cum să le interpretezi în stilul tău

Fashion editorul ELLE Maurice Munteanu te invită pe 9 iunie, de la ora 20:00, la o sesiune live powered by Answear în care îți împărtășește cele mai relevante tendințe pentru această vară și îți arată care sunt piesele care aduc un update imediat garderobei tale

Summer Fashion Inspiration: Maurice Munteanu, live despre tendințele verii și cum să le interpretezi în stilul tău

Pentru că vara de-abia a început, știm că ești la fel de interesată ca și noi în legătură cu ce o să porți, ce e IN și ce e OUT sau care este mood-ul acestui sezon. Și poate că ai văzut deja frânturi, de la piesele prezentate pe catwalk-urile internaționale și până la interpretările mai mult sau mai puțin inspirate din social media, de la Instagram și până la TikTok. Dar dacă vrei să afli direct de la sursă care sunt acele trend-uri care vor face istorie și, mai important, care sunt cele potrivite stilului tău, ai nevoie de un specialist. 

Tocmai de aceea editorul ELLE Maurice Munteanu va fi, pentru o seară, ghidul tău cu foarte multă experiență între toate acele micro-trend-uri care își dispută supremația în moda zilelor noastre. Vei vedea cum se reflectă ele în colecțiile pe care ni le propun brand-urile în acest sezon și ce poți prelua chiar tu în garderobă, astfel încât să ai un look actual și fresh. 

Poate că vara te duce cu gândul doar la vacanță și la marile festivaluri (și trebuie să îți mărturisim că și pe noi), dar nu uita că, chiar și când soarele strălucește și nu visezi la nimic mai mult decât la un cocktail și la o dulce leneveală, viața e mai complexă decât o visare estivală la malul mării. Iar ca să parcurgi cu stil toate momentele pe care le oferă această vară, Maurice Munteanu te va ghida printre acele piese de impact, fie timeless, fie ancorate în cele mai actuale tendințe, care să fie un adaos fericit la hainele pe care le deții deja, astfel încât să fii la fel de stylish și la birou, dar și în vacanță (chiar purtând aceleași piese-cheie). 

Pentru ca experiența acestui live să fie cât mai comodă, mai eficientă și mai memorabilă pentru tine, îți mai spunem doar că evenimentul beneficiază și de susținerea celor de la streams.live (https://streams.live/), platforma prin intermediul căreia vom ajunge direct pe telefonul sau laptopul tău.

Iar dacă invitația noastră la o incursiune în tendințele sezonului te inspiră, află că la Answear, partenerul ELLE în acest demers, găsești acum reduceri de până la 50% la peste 150.000 de produse, disponibile aici (https://answear.ro/s/we-are-all-kids). Chiar la timp pentru achizițiile tale pentru vacanță! 

Pe curând!

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro