(P) Vrei să îți pui amprenta pe decorul camerei tale preferate? – Află cum poți realiza cele mai frumoase tablouri handmade

Amenajarea căminului ține în mare măsură de gusturile și ideile proprii, ce pot fi transformate cu ușurință în realitate

(P) Vrei să îți pui amprenta pe decorul camerei tale preferate? – Află cum poți realiza cele mai frumoase tablouri handmade

Dacă ești o fire artistică sau doar cochetezi cu acest domeniu, îți poți îndrepta atenția către decorațiunile handmade, care să ofere casei tale inspirația și originalitatea de care ai nevoie. 

Descoperă în acest articol câteva idei interesante despre decorarea apartamentului cu ajutorul tablourilor realizate manual.

Cât de mult se schimbă o încăpere cu decorațiunile moderne potrivite!

 

  • Pictura pe pânză, și relaxare și utilitate

 

Este drept că piața oferă numeroase variante de decorațiuni interioare pentru orice tip de locuință. Însă, cât de mult ar însemna pentru tine să îți dezvolți latura artistică sau de ce nu, să o descoperi pe parcurs.

Câteva tablouri pe pânză, un set de acuarele și o inspirație de moment ar fi suficiente pentru a realiza o lucrare care să reflecte imaginația ta. Originalitatea  dar și creativitatea își vor spune cuvântul de la bun început, așa că poți alege câteva tablouri canvas de la Pepanza.ro și începe treaba. În plus, te vei bucura de picturile tale, în fiecare zi, acasă.

 

  • Un interior modern, cu tablouri realizate de tine

 

Pe lângă clasicele picturi pe pânză, te poți gândi și la alt gen de tablouri, realizate manual. Iată mai jos câteva idei de tablouri handmade care să te inspire pentru viitoarea amenajare a casei tale:

  •  Poți aplica rame de diverse culori și mărimi, chiar pe peretele mare al sufrageriei, pentru a oferi o imagine modernă și un stil minimalist pentru această încăpere.
  •  Dacă însă îți dorești ceva mai mult în această direcție, există și alte idei pentru un interior modern al casei, cum ar fi inramarea celor mai frumoase fotografii personale.
  • O  imagine de mari dimensiuni, împărțită în 3 sau 4 părți poate fi o idee de tablou ieșită din tiparele obișnuite, însă cu un impact vizual pe măsură.
  • Un tablou mare, cu ramă albă, în care sunt adăugate câteva figuri geometrice de dimensiuni mai mici se poate realiza manual și poate oferi un efect deosebit camerei de zi.

Avantajul luminii naturale este acela că va scoate în evidență tablourile tale handmade, mizând pe originalitate și creativitate în egală măsură.

 

  • Redescoperă lucrările marilor pictori

 

 Atunci când te apuci de realizarea propriilor decoratiuni, inspirația poate veni și din lucrările celebre ale marilor pictori. Nu este o idee rea să analizezi câteva tablouri de referință, ca mai apoi să le reproduci în stilul propriu și să te bucuri de o lucrare specială. Efectul va fi cu siguranță unul deosebit, mai ales că un asemenea tablou va fi dispus pe unul din pereții căminului tău.

 În concluzie, se poate spune că decorațiunile de interior și mai exact tablourile schimbă destul de mult ambientul casei. Chiar dacă nu ai veleități de pictor, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să te rezumi la limitele tale în acest domeniu. Tablourile handmade și chiar picturile minimaliste pe pânză pot fi realizate, la tine acasă, cu mici eforturi și cu o relaxare pe măsură.

Sursă foto: Pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration