(P) Nu ai loc de o chiuvetă pe blat în baie? Alege una dintre următoarele alternative!

În ultima vreme, tot mai multe persoane au optat pentru un blat în baie, pe care să monteze o chiuvetă modernă. Un astfel de blat este foarte util deoarece poți depozita diferite produse sau ustensile pe care le folosești de obicei.

(P) Nu ai loc de o chiuvetă pe blat în baie? Alege una dintre următoarele alternative!

Însă, pentru montarea unui blat, vei avea nevoie de un anumit spațiu, însă într-o baie mică s-ar putea să nu dispui de acesta. Ce poți face în acest caz? Îți recomandăm să te îndrepți spre una dintre alternativele pe care ți le prezentăm în continuare, pentru montarea unor chiuvete baie în cel mai bun mod! 

  • Lavoar pe mobilier 

În cazul unei băi mici, un lavoar montat pe mobilier reprezintă alegerea ideală care îmbină utilul cu un design plăcut. Astfel, te vei bucura atât de o chiuvetă pe placul tău, cat și de spații de depozitare în mobiler, unde poți pune produsele pentru curățenie, hârtia igienică și alte obiecte necesare într-o baie. Este important ca, atât chiuveta cât și lavoarul, să aibă aceleași dimensiuni, pentru a fi 100% compatibile (îți recomandăm să alegi un set de la acelasi producator). 

  • Lavoar încastrat în rezervorul vasului de toaletă 

Deși este un concept nu foarte des întâlnit în țara noastră, este o modalitate foarte bună pentru a monta un lavoar într-o baie foarte mică, așa cum este baia de serviciu spre exemplu. Acest tip de lavoar mai are un avantaj: apa folosită la spălat se scurge în bazinul vasului de toaletă și astfel vei economisi apă. Conceptul provine din Japonia, acolo unde oamenii au încercat să găsească metode prietenoase cu mediul înconjurător. 

  • Lavoar freestanding

O alternativă elegantă, care se potrivește în orice fel de baie. Un astfel de lavoar va fi cu siguranță principalul punct de atracție al băii, așa că nu vei regreta alegerea. Lavoarul freestanding poate fi amplasat oriunde dorești și are avantajul de a putea fi alimentat din perete sau din pardoseală. În plus, datorită design-ului, este foarte ușor de curățat. 

  • Lavoar pe picior/semipicior 

Cu siguranță este cel mai comun model de lavoar și cea mai ieftină opțiune de a monta o chiuvetă într-o baie mică. Dacă îți dorești un lavoar simplu, care să nu ocupe mult loc, aceasta este cea mai bună alternativă. În funcție de spațiul avut la dispoziție, poți opta pentru un semipicior, care se va monta pe perete sau un picior, care se va sprijini pe pardoseală. Culoarea și design-ul rămân la latitudinea ta! 

  • Lavoar cu montaj pe perete

Ultimul tip de lavoar este cel cu montaj pe perete, suspendat. Este perfect chiar și pentru băile minimaliste, unde se dorește cât mai puține obiecte de mobilier.  Nu trebuie să îți faci griji în privința sistemului de montare, deoarece este foarte sigur! 

Așadar, acestea sunt opțiunile de lavoare pentru o baie mică, în care nu încape un blat. Am dori să știm care dintre ele ți-a atras atenția în mod special! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration