(P) Îți dorești o baie modernă? Iată cum îți poți decora baia în stil scandinav!

Când vine vorba de tendințele de decorare care vor suporta testul timpului, estetica scandinavă va câștiga de fiecare dată. Dacă intenționezi să îți renovezi baia, de ce să nu o faci în stil scandinav?

(P) Îți dorești o baie modernă? Iată cum îți poți decora baia în stil scandinav!

Simplitatea, practicabilitatea și confortul sunt doar câteva dintre caracteristicile acestui stil. Adaugă linii fine, materiale naturale și culori neutre și transformă-ți baia într-o oază de relaxare. Nimic nu se compară cu sentimentul de 'acasă' pe care îl oferă stilul nordic.

Iată câteva moduri prin care poți obține o baie cu design scandinav!

  • Alege o cabină de duș corespunzătoare


Funcționalitatea este la fel de importantă ca stilul aici, așa că optează pentru o cabină de duș cu un model simplu, eventual cu geamuri transparente din sticlă și mobilier cu locuri de depozitare numeroase, pentru a profita la maximum de spațiul disponibil. Încearcă, totuși, să nu aglomerezi prea mult, ca să nu pierzi atmosfera relaxată pe care o cauți. Dacă nu ai încă o cabină de duș sau poate vrei să renovezi și ai nevoie de una nouă, găsești aici oferta de cabine de duș de la Sensodays.ro, de unde cu siguranță vei alege produsul cu note scandinave cel mai potrivit pentru baia ta.

  • Alege culori deschise

Pentru a îmbrățișa designul scandinav, este important să înțelegi raționamentul din spatele lui. Stilul scandinav se concentrează pe iluminarea unui spațiu, fie că este o bucătărie, un dormitor sau, în cazul nostru, o baie. Utilizarea nuanțelor deschise în baie este o soluție excelentă pentru a compensa lipsa de lumină naturală. Dacă ai doar o fereastră mică sau poate ai o baie fără nicio fereastră, alegerea de culori și texturi potrivite te poate ajuta să creezi un spațiu aerisit și proaspăt. Culorile deschise și naturale vor lumina orice baie și pot contribui chiar la îmbunătățirea stării de bine și a stării de spirit, imitând beneficiile luminii naturale a soarelui.

  • Ai grijă la micile detalii

Atunci când vine vorba de stilul scandinav, ar trebui să te concentrezi pe micile lucruri care îți îmbunătățesc starea de spirit sau dau o notă proaspătă spațiului per total. Fie că te bucuri de un săpun de mâini care miroase divin sau de un raft practic, unde poți găsi orice ai nevoie, cu siguranță astfel de lucruri îți vor transforma baia în oaza ta de liniște. Gândește-te de ce ai nevoie ca să faci rai din tot ce ai. De exemplu, dacă îți dorești să ai o baie mai mare, poți face câteva lucruri în acest sens. Oglinzile sunt o modalitate excelentă de a crea iluzia spațiului extins. Optează pentru materiale naturale, cum ar fi lemnul de drift, pentru a aduce tonuri mai fine spațiului sau pentru a crea un contrast suplimentar cu o oglindă cu cadru negru mat. De asemenea, baia ta ar trebui să se simtă ca o evadare din lumea exterioară, așa că investește în prosoape și halate de calitate.

Prin urmare, stilul scandinav invocă un nivel mare de confort prin simplitate, ceea ce îl face perfect pentru baia ta și foarte simplu de implementat. Îți trebuie puțină imaginație și spor la treabă!

Sursa foto: Pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration