(P) Cum alegi cada perfectă pentru baia ta

(P) Cum alegi cada perfectă pentru baia ta

Pentru mulți dintre noi o baie fierbinte după o zi lungă și extenuantă este una dintre marile plăceri ale vieții. Găsirea căzii perfecte poate face o diferență considerabilă asupra stilului tău de viață. Indiferent dacă dorești să achiziționezi un model basic sau cauți cada care îți poate oferi momente unice de relaxare, trebuie să iei în considerare o serie de factori și opțiuni. 

De asemenea, cada este una dintre cele mai importante componente ale băii, de multe ori fiind chiar elementul central în cadrul acesteia. Pe lângă utilitatea practică, sunt o mulțime de modele care oferă și caracteristica decorativă.

Ce trebuie să iei în considerare înainte să alegi cada ideală

  • spațiul disponibil și amplasarea ei – înainte de achiziționarea căzii trebuie să cunoști foarte bine dimensiunile băii și unde dorești amplasarea acesteia; atunci când vorbim despre o baie de dimensiuni mari variantele sunt nelimitate și poți opta pentru o cadă pe colț, de mijloc sau chiar dublă; în cazul băilor mici însă, trebuie să alegi cu atenție locul unde o dorești amplasată, iar dimensiunile limitează numărul de opțiuni.
  • stilul și designul băii – indiferent că vorbim despre un design elegant, modern, rustic sau futurist, ai la dispoziție o gamă variată de modele din care o poți alege pe cea care să completeze perfect proiectul băii tale.
  • materialul dorit – există o varitate de materiale folosite în fabricare căzilor, fiecare prezentând avantaje și dezavantaje; indiferent că alegi o cadă din fontă, oțel, acryl, fibră de sticlă, marmură, granit, sau onix, aceasta trebuie să se muleze preferințelor tale și bugetului de care dispui. 

Cele mai populare modele de căzi

  1. Prima din lista celor mai populare modele de căzi este fără doar și poate cada de tip freestanding. Acestea simbolizează cu desăvârșire luxul și eleganța contemporană. Perfecte pentru băile de dimensiuni medii și mari, acestea sunt proiectate pentru a oferi spectaculozitate băii tale. Fără îndoială acesta este modelul potrivit persoanelor care vor să ofere un alt sens băii și să se relaxeze într-un cadru prețios. În plus, există o mulțime de forme și opțiuni ale acestui model – rotundă, ovală, dreptunghi sau asimetrică. Estetica unică a acestui model nu îi reduce din practicitate și funcționalitate. Alegerea pentru o cadă freestanding trebuie gândită în detaliu, deoarece trebuie să iei în considerare factori precum amplasarea, instalațiile sanitare și dimensiunea camerei.

    2. Un alt model și probabil cel mai cunoscut este cada în stil clasic. Acest model se încastrează și poate avea un capăt simplu sau dublu. Designul familiar dreptunghiular al căzii încastrate nu este doar atemporal, ci și disponibil într-o gamă largă de dimensiuni și materiale pentru a se potrivi tuturor stilurilor de baie. Este concepută pentru a fi integrată perfect între pereți, iar pentru un aspect aparte o poți placa elegant cu faianță. De asemenea, sunt alegeri practice pentru majoritatea băilor moderne.

    3. Încă un model popular este cada pe colț. Ce anume o poziționează printre primele opțiuni? Simplu. Se montează pe colț, iar acest lucru salvează spațiu. Este ideală în băile de dimensiuni mici. Cu toate acestea este foarte încăpătoare și oferă aceeași comoditate precum o cadă ovală sau dreptunghiulară. În plus, o poți adapta cu ușurință oricărui design. 


Analizează care sunt prioritățile tale în acest moment și alege o cada baie care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață și preferințelor tale în materie de design. Dacă unul dintre modelele menționate mai sus ți-a atras atenția, le găsești disponibile pe germanquality.ro; acestea și o mulțime de alte variante calitative.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration