(P) Alege salteaua potrivită pentru tine – latex sau memory foam?

(P) Alege salteaua potrivită pentru tine – latex sau memory foam?

Alegerea unei anumite saltele poate face diferența între un somn odihnitor și stări de oboseală, stres și nopți pierdute. În comerț avem acces la nenumărate opțiuni, însă cine nu se pricepe nu poate lua o decizie cu ușurință. 

La mare căutare în ziua de azi sunt saltelele din latex și cele memory foam, iar ambele variante le găsim în cadrul magazinului online Noapte Bună. Nu știi care variantă ți se potrivește? Iată ce trebuie să știi despre despre cele două, pentru a-ți fi mai ușor să iei o decizie.

Ambele au toate șansele să se numere printre preferatele tale, însă doar una poți alege, astfel dacă ții cont de detaliile prezentate, vei putea face o alegere optimă. Principala diferență între cele două opțiuni este materialul, cu toate că ambele sunt saltele din spumă. 

Memory Foam versus latex

Saltelele Memory Foam sunt realizate din materiale sintetice vâsco-elastice, pe când cele din latex sunt de mai multe tipuri, din latex 100% natural, 100% din latex sintetic sau un mix între acestea două. Bineînțeles, cele de o calitate superioară sunt cele din latex 100% natural, fiind și mai costisitoare.

O diferență importantă între cele două tipuri de saltele este că cele cu memory foam sunt sensibile la temperatura corpului, în timp ce saltelele din latex nu dispun de o asemenea funcție. Totuși, pentru că latexul revine la forma inițială mai repede decât spuma cu memorie, acesta se dovedește a fi mai bun pentru adoptarea și păstrarea unei poziții corecte a spatelui. Totuși, ambele saltele se dovedesc a fi ideale pentru orice poziție de dormit, fiind acoperite preferințele tuturor, inclusiv a celor care obișnuiesc să doarmă pe spate, pe lateral sau pe burtă. Corpul este foarte bine susținut și se elimină pe această cale punctele de presiune, pentru un somn odihnitor pe toată durata somnului.

Somnul deficitar favorizează dezvoltarea a nenumărate afecțiuni de sănătate și, în plus, poate să afecteze considerabil productivitatea. Elimină stările de oboseală din viața ta și odihnește-te așa cum se cuvine alegând salteaua potrivită pentru nevoile tale. Între saltelele cu latex și cele cu memory foam confortul este același, diferențele fiind mici și variază în funcție de fiecare persoană în parte.

Atât saltelele din latex, cât și cele cu spumă cu memorie sunt foarte rezistente în timp și se prezintă în condiții optime și vin cu o garanție generorasa, astfel încât nimeni să nu aibă nici cea mai mică grijă. Acestea îți asigură confortul pe care ți-l dorești de-a lungul timpului, motiv pentru care ai posibilitatea de a te odihni așa cum se cuvine și te vei putea reîncărca pentru fiecare nouă zi.

O altă asemănare între cele două tipuri de saltele este reprezentat de faptul că ambele sunt ideale pentru persoane de toate vârstele. Nevoile unei persoane pot să difere în funcție de vârstă și, bineînțeles, cei mici trebuie să se dezvolte armonios, iar cum pielea lor este sensibilă au nevoie de condițiile ideale de la orice saltea. De asemenea, cei trecuți de prima tinerețe au nevoie de saltele care să le asigure susținerea necesară pentru un somn odihnitor, iar fiecare parte a corpului să fie bine protejată.

Saltelele nu sunt niște produse pretențioase, ceea ce presupune că întreținerea lor nu va reprezenta niciodată o problemă. Oricum husele acestora sunt detașabile, ceea ce presupune că se pot îndepărta cu ușurință pentru o igienizare corespunzătoare. Acestea sunt și tratate antibacterian pentru a ține la distanță orice bacterie și acarienii, fiind confecționate dintr-un mix de fibre naturale cu materiale sintetice, găsindu-se echilibrul perfect pentru a obține cele mai bune rezultate.

Notă finală

Toate saltelele de care ești interesat le găsești sub diferite dimensiuni, pentru a fi sigur că se potrivesc de minune patului tău, indiferent dacă acesta este de o persoană, mediu sau pentru două persoane.

În general, saltelele cu spumă cu memorie sunt bine cunoscute pentru faptul că sunt comode și că elimina presiunea pe durata somnului, pe când cele din latex sunt populare pentru că au o durată foarte mare de viață și, în plus, sunt realizate doar din materiale 100% naturale, fiind considerate cele mai „sănătoase'.

Există și diferențe și asemănări între cele două tipuri de saltele, inclusiv la capitolul prețuri care sunt similare, ceea ce presupune că alegerea se face în funcție de preferințe. Pentru a afla mai multe informații referitoare la saltelele comercializate de magazinul Noapte Bună poți accesa secțiunea de blog a magazinului online. Aici vei găsi tot sprijinul de care poți avea nevoie atunci când îți dorești să cumperi o saltea care să ți se potrivească din toate punctele de vedere.

Totuși, dacă dorești să testezi anumite saltele îți recomandăm să faci o programare telefonică cu cel puțin o oră înainte, la numărul 0721.359.121 Încercăm să evităm aglomerarea showroom-ului în contextul actual.

Fie că preferi latexul, fie spumă cu memorie, important este că salteaua să îți asigure sprijinul de care ai nevoie noapte de noapte și să te poți baza pe aceasta, pentru a te odihni în condițiile ideale. Noapte Bună te așteaptă deja cu unele dintre cele mai bune opțiuni, trebuie doar să faci o alegere!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration