Operatiunea dulapul Deea Codrea

Deea Codrea, creatoare de conținut, spune că stilul o definește pe ea și nu invers. Stilul ei este exact ca ea: simplu, cu un french touch și nuanțe cât mai neutre.

Operatiunea dulapul Deea Codrea

Pe Deea Codrea am cunoscut-o cu câțiva ani în urmă și mereu m-au impresionat vibe-ul pozitiv și căldura pe care le emană. Cam așa este și garderoba ei.

Deea mi-a povestit că în ultima vreme a introdus conceptul de  sustenabilitate în viața ei, purtând foarte des haine vintage, pe multe dintre ele redescoperindu-le chiar în dulapul mamei ei. „Contează foarte mult și faptul că încerc să îmi întrețin hainele cu mare grijă și atunci acestea capătă viață lungă, îmi spune Deea.

Îmi mai povestește că a existat un moment în care și-a schimbat stilul: „De fapt, m-am schimbat eu ca persoană radical, și asta s-a simțit pe toate  planurile, chiar și în ceea ce privește vestimentația mea. Mă cunosc mai bine, știu ce mă reprezintă, ce îmi place, ce nu, iar asta se vede. Nu mai alerg după trend-uri, pur și simplu le aleg și le adaptez stilului meu. Nu poți avea stil dacă nu știi cine ești, ce vrei să transmiți, cum vrei să te rețină oamenii. Stilul e o extensie a ta!.

Deea îmi mărturisește și că o obsedează franțuzoaicele. „Aș putea să stau să le observ o viață întreagă. Au o nonșalanță aparte, dar în același timp sunt atente la detalii și, în plus, sunt autentice., mai spune Deea.
Piesa de rezistență din garderoba Deei este un blazer masculin de la Hugo Boss. Iar când vine vorba despre bijuterii, ea crede că acestea arată personalitatea fiecăreia dintre noi: „O ținută fără accesorii mi se pare o ținută și atât!.

Iar în termeni de preferințe, Jonathan Anderson este designerul care a cucerit-o pe Deea cu ultima sa colecție pentru Loewe, deorece are acea originalitate pe care o caută și protagonista noastră. 

Fashion advice:

Căutați-vă, întrebați-vă, cunoașteți-vă, găsiți-vă! Abia după acest proces începe călătoria către stilul personal. Iar din punctul în care te cunoști pe tine, știi foarte bine ce vrei, ce îți place și ce nu. Și, de-a lungul acestei călătorii, distrați-vă!

Fashion quiz:

✓  Tocuri sau flats?

Flats, maxim kitten heels!

✓  Alb/negru sau curcubeu?

Alb/negru și bej.

✓  Online sau shopping clasic?

Lately, online.

✓  Feminin sau masculin?

Masculin.

✓  Street style sau couture?

Street Style.

https://www.arctic.ro/forgotten/

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro