Cesima Nechifor: „O piesă timeless este o piesă simplă, dar care să aibă ceva.“

Cu o mulțime de followers pe Instagram, TikTok și YouTube, Cesima Nechifor se exprimă cel mai firesc prin dans… dar nu are probleme să o facă și prin intermediul hainelor sale, care îi completează atât mișcările, cât și personalitatea. Cesima ne-a vorbit despre stil și despre ce înseamnă, pentru ea, o piesă timeless.

Cesima Nechifor: „O piesă timeless este o piesă simplă, dar care să aibă ceva.“

Am invitat-o pe Cesima Nechifor, dansatoare și creatoare de conținut, să se alăture provocării pe care am lansat-o alături de Arctic mai multor influenceri, adică să pozeze pentru ediția de mai a revistei și să împărtășească cu noi ce crede despre moda sustenabilă, cum a integrat acest concept în viața ei, și totodată să ne spună cum se bucură în mod responsabil de modă.

Ideea acestui proiect a pornit de la brand-ul Forgotten, un concept lansat de Arctic care ne arată că întotdeauna cele mai sustenabile haine sunt cele pe care deja le avem în dulap. Campania reamintește fiecăruia dintre noi de faptul că industria modei constituie în permanență o sursă uriașă de poluare și ne îndeamnă să cumpărăm smart, doar atunci când este cazul, între timp preferând să redescoperim piese esențiale pe care le aveam deja și care, îngrijite cu atenție, pot dura foarte mult, astfel încât să devină moșteniri prețioase chiar și pentru alte generații.

Despre asta ne-a povestit și Cesima: „O piesă de care uitasem, pe care am redescoperit-o întâmplător la mine în garderobă, este un blazer crop top pe care îl avea mama mea. L-am găsit la ea și am început să îl port și eu. L-am folosit peste o rochie neagră din satin și a fost superb. O piesă timeless este o piesă simplă, dar care să aibă ceva.

Pentru mai multe secrete de stil & sustenabilitate, urmărește video-ul.

Conceptul Forgotten, lansat ca un fashion brand de către Arctic, ne îndeamnă să fim mai responsabili cu alegerile noastre vestimentare, să nu ne mai lăsăm furați de mirajul tendințelor și noutăților și să revenim periodic la acele piese pe care le avem în garderobă și care au nu doar calitate, dar și o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi. Este simplu, când îți poți îngriji hainele cu tehnologia potrivită.

https://www.arctic.ro/forgotten/

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din forgotten