Câștigătorii concursului ELLE x Arctic

Află care sunt câștigătorii celor trei mașini de spălat Arctic din cadrul concursului organizat de ELLE România.

Câștigătorii concursului ELLE x Arctic

A venit momentul să anunțăm câștigătorii concursului lansat de ELLE și Arctic, prin care Domnica Mărgescu și Maurice Munteanu v-au provocat să participați la o discuție despre modă și sustenabilitate și să răspundeți la o întrebare: „Ce piesă ai descoperit în ultima perioadă în garderoba ta și te-a surprins? Cum ai stilizat-o?”.

Am primit un număr uriaș de comentarii, pentru care vă mulțumim tuturor. Așadar, câștigătorii sunt: Oana-Nicoleta Murarasu, Felicia Camelia Indri și Postolachi Dumitru. Felicitări! Așteptăm să ne contactați, conform regulamentului, la adresa de mai jos.

Concursul realizat alături de Arctic face parte dintr-un proiect mai larg, în care am discutat despre modă și responsabilitate apelând la un concept lansat ca un fashion brand de către Arctic, Forgotten. Forgotten ne îndeamnă să nu ne mai lăsăm furați de mirajul tendințelor și noutăților și să revenim periodic la acele piese pe care le avem în garderobă și care au nu doar calitate, dar și o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi. Este simplu, când îți poți îngriji hainele cu tehnologia potrivită.

Conform regulamentului pe care îl găsiți aici, câștigătorii își pot revendica premiile în maximum 30 de zile calendaristice de la acest anunț, termen după care se pierde dreptul de revendicare. Pentru a-și revendica premiul, toți câştigătorii sunt obligaţi să contacteze departamentul de marketing la [email protected], prin: menţionarea concursului la care au participat, precum si a premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon, buletin, şi a adresa la care va fi trimis premiul, în cazul câstigătorilor din provincie. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completate pe site, în momentul postării răspunsului.

Câștigătorii din Bucureşti și zonele limitrofe îşi pot ridica premiul în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la revendicare, de luni până duminica între orele 10:00-18:00 la Ringier Romania, adresa Bld. Dimitrie Pompeiu, Nr.9-9A, corp B-2B, Sector2, București, România. Premiul va fi predat în baza unui proces verbal de predare – primire.

Citește și:
Domnica Mărgescu: „Sunt foarte atentă cu hainele mele

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro